Jonge vastgoedondernemers maken entree op PROVADA

24 mei 2016

Jonge vastgoedondernemers maken entree op PROVADA

Origineel:
http://provada.nl/nieuws_detail.php?id=128&language=nl

Wie denkt dat de PROVADA alleen bestaat uit de bekende en grote vastgoedbedrijven van Nederland heeft het mis! De PROVADA biedt ook ruimte voor starters en opkomende vastgoedpartijen.

Huurbieding.nl is zo’n partij  en maakt dit jaar dan ook zijn entree op de PROVADA . Het in Rotterdam gehuisveste bedrijf is 5 jaar geleden opgericht en bestaat uit 6 jonge en gemotiveerde medewerkers. Samen tellen we de dagen al af!

Wij spraken met Kees Jan Verplanke mede oprichter van Huurbieding.nl en met 25 jaar de jongste standhouder tot nu toe. Nerveus dat zijn we zeker? Vertelt Kees Jan Verplanke; het is onze eerste jaar met een eigen maar ook weer gedeelde stand, de voorgaande jaren waren wij er ook al alleen zonder stand en liepen we rond.

Wij delen de stand samen met Alvast Vastgoedbeheer. Wij zijn de PROVADA ook dankbaar dat dit mogelijk is en dat ze hieraan mee willen werken. In deze opzet is het ook voor ons mogelijk om prominent aanwezig te zijn dit jaar en onze naam te verspreiden onder de duizenden bezoekers en standhouders van PROVADA.

De reden dat wij een stand moeten hebben buiten het genereren van extra naamsbekendheid is dat wij directer acquisitie kunnen doen en gelijk de deal kunnen afronden op de stand. Onze klanten zijn veelal particuliere beleggers, beheerders, grote vastgoedfondsen en partijen die belde wij dan een week na Provada na en dan is de interesse vaak al minder en via een stand kunnen wij gelijk tot een deal komen, cliché gezegd: Je moet het ijzer smeden als het heet is!


Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Alles is uniek aan het platform en niet te vergelijken met de bekende platformen, letterlijk alles is anders en dat maakt ons succesvol, wij gaan tegen de vastgeroeste verhuur paden in vertelt Kees Jan Verplanke

Gepubliceerd
23-05-2016

Terug naar het nieuws overzicht