INFOR Huurt via Huurbieding circa 520m2 kantoorruimte in Delftse Poort Rotterdam.

8 maart 2018

INFOR Huurt via Huurbieding circa 520m2 kantoorruimte in Delftse Poort Rotterdam.

 

CBRE Global Investors heeft namens het CBRE Dutch Office Fund een huurovereenkomst gesloten met Amerikaanse softwarebedrijf INFOR voor de verhuur van circa 520m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Delftse Poort te Rotterdam. Het grootstedelijke kantorencomplex Delftse Poort bevindt zich in het hart van Rotterdam direct naast centraal station. Het iconische gebouw biedt kantoorruimte aan uiteenlopende doelgroepen, waaronder gevestigde corporates, ambitieuze startups, ondernemers, MKB bedrijven en non-profits. Ook de zelfstandig ondernemer vindt hier haar thuishaven. De brede doelgroep maakt gebruik van het brede aanbod aan werkruimte en dienstverlening: grote ruimte of juist klein, een hele verdieping of een flexwerkplek. Delftse Poort is er voor professionals die zaken willen doen in het hart van het levendige Rotterdam Central District en gebruik willen maken van een full-serviceconcept waarbinnen eersteklas, maar tegelijkertijd laagdrempelige, dienstverlening centraal staat.

Over het CBRE Dutch Office Fund:
CBRE Global Investors is een toonaangevende vastgoedvermogensbeheerder en verantwoordelijk voor investeringsprogramma’s voor beleggers wereldwijd. Het CBRE Dutch Office Fund is een investeringsfonds van CBRE Global Investors dat exclusief investeert in kantoorgebouwen op multifunctionele toplocaties binnen de vier grote steden met een scala aan hoogwaardige voorzieningen. In de portefeuille zitten kenmerkende gebouwen zoals WTC Amsterdam, UP Office Building, WTC Schiphol, WTC Utrecht (in ontwikkeling) en Delftse Poort in Rotterdam. De omvang van de portefeuille bedraagt momenteel circa EUR 1.5 miljard.

Over INFOR:
Infor builds business software for specific industries in the cloud. With 16,000 employees and over 90,000 customers in more than 200 countries and territories, Infor software is designed for progress.http://nl.infor.com


Huren:
Kantoorruimte huren in kantoorgebouw Delftse Poort? Dat kan vanaf ca. 50 m2 Meer weten? info@huurbieding.nl.

Terug naar het nieuws overzicht