Imagine Run B.V. huurt circa 240m2 kantoorruimte en circa 360m2 bedrijfshal in Groningen..

31 januari 2018

Imagine Run B.V. huurt circa 240m2 kantoorruimte en circa 360m2 bedrijfshal in Groningen..


M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft met Imagine Run overeenstemming bereikt voor de huur van circa 240m² kantoorruimte en 360m² aan de Osloweg 91a in Groningen gelegen in het Groothandelscentrum Groningen (GHC).

Deze verhuurtransactie is tot stand gekomen door Huurbieding.nl.

Over Imagine Run:
Imagine Run wil alle mensen, jong of oud, gezond of minder gezond, getraind of minder getraind, laten bewegen, meer bewegen dan ze al doen en dit te laten volhouden en zo bijdragen aan een gezondere, fitte samenleving. Imagine Run wil op 29-09-2018 de grootste wereldwijde beweging tot stand brengen.

Over M7:
M7 Real Estate is een pan-Europese investeerder en Asset Manager gespecialiseerd in Multi-tenant vastgoed markt, met een team van ruim 200 medewerkers opererend in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Tsjechië, Kroatië, Polen, Hongarije, Luxemburg, Slowakije en Finland. Opgericht in 2009 en volledig in handen van het senior management. M7 managet een portfolio van circa 1000 objecten bestaande uit 83 miljoen vierkante meter met een totale waarde van meer dan € 4.8 miljard. M7 Real Estate opende haar Nederlandse kantoor in november 2013 en telt inmiddels 37 professionals met veelzijdige kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt.

Over Huurbieding.nl:
Huurbieding.nl is een verhuur marketingplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel heeft Huurbieding.nl 2000 panden in de verhuur verspreid door heel Nederland. Huurbieding.nl doet zelf geen bezichtigingen, onderhandelingen of huurcontracten, maar zorgt puur online verspreiding, marketing en vindbaarheid

Terug naar het nieuws overzicht