IGO in pand M7 Real Estate via Huurbieding.nl, circa 1250m2 bedrijfsruimte met kantoor.

19 januari 2018

IGO in pand M7 Real Estate via Huurbieding.nl, circa 1250m2 bedrijfsruimte met kantoor.

M7 Real Estate heeft met IGO overeenstemming bereikt voor de huur van circa 221m² kantoorruimte en 996m² bedrijfsruimte gelegen aan het Vossenbeemd in Helmond. Het bedrijfsverzamelcomplex is gelegen op het bedrijventerrein Hoogeind en er zijn nog diverse units beschikbaar.

Verschuur & Schreppers heeft de transactie begeleid voor M7 Real Estate.
Huurbieding.nl is door M7 Real Estate ingeschakeld voor extra vindbaarheid en marketing.

Over IGO:
IGO heeft 72 jaar ervaring in het bedrukken van promotionele producten. Of je nu jouw naamsbekendheid wil vergroten, je collega's wil bedanken of je klantrelaties wil versterken; bij IGO kan het. Iedere dag worden vanuit het hoofdkantoor in Helmond merken met de juiste producten gematcht en bedrukt. Online en via zeven verkoopkantoren worden deze producten verkocht in 15 landen in Europa.

Over M7:
M7 Real Estate is een pan-Europese investeerder en Asset Manager gespecialiseerd in Multi-tenant vastgoed markt, met een team van ruim 200 medewerkers opererend in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Tsjechië, Kroatië, Polen, Hongarije, Luxemburg, Slowakije en Finland. M7 Real Estate opende haar Nederlandse kantoor in november 2013 en telt inmiddels 37 professionals met veelzijdige kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt.

Over Huurbieding.nl:
Huurbieding.nl is een verhuur marketingplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel heeft Huurbieding.nl 2000 panden in de verhuur verspreid door heel Nederland. Huurbieding.nl doet zelf geen bezichtigingen, onderhandelingen of huurcontracten, maar zorgt puur online verspreiding, marketing en vindbaarheid

Terug naar het nieuws overzicht