Huurbieding.nl gaat partnercontract aan met MKB

19 december 2012

Huurbieding.nl gaat partnercontract aan met MKB

Bron: http://mkb-rotterdam.nl/news/nieuws/huurbiedingnl-gaat-partnercontract-aan-met-mkb-rot/

Ondernemers Jordi van der Pas (22) en Keesjan Verplanke (21) zijn onlangs partner geworden van MKB Rotterdam, Jordi en Kees Jan staan aan het roer van een innovatief bedrijf genaamd www.huurbieding.nl.

HuurBieding.nl is een bewezen alternatief, voor het aanpakken van leegstaand onroerend goed.

Door het nieuwe concept bedienen zij hiermee de vastgoed eigenaren en de ondernemers. "Twee vliegen in een klap". Huurbieding.nl is een advertentieplatform dat het mogelijk maakt om zelf of samen met uw makelaar leegstaande winkel, bedrijfs- en/of kantoorruimte aan te bieden op een laagdrempelig manier. Door het vele aanbod moet je, juist nu onderscheiden van andere websites. Normale verhuurwebsites werken met een vastgestelde huurprijs, maar Huurbieding.nl laat mensen zelf bepalen wat zij willen betalen voor het geselecteerde object. Op deze laagdrempelige manier en onze manier van marketing generen wij vele leads op leegstaande vastgoed objecten.

Laagdrempelige manier van adverteren met een (nieuwe) sterke impuls aan de verhuur van uw winkel en/of bedrijfs-/kantoorruimte.

Door middel van onze marketing pakket zetten wij de beschikbare objecten  in de markt, zodat het voor de voorbijganger meteen duidelijk is dat er geboden kan worden op de huurprijs van het object. Zelf of samen met uw makelaar voert u de oriënterende gesprekken ter specificatie voor en opstelling van de huurovereenkomst.

De biedingen zijn geheel verblijvend, de geïnteresseerden brengen een vrijblijvend bod uit en de aanbieder ontvangt direct de contactgegevens van de bieder. Jordi en Kees Jan proberen op deze manier weer beweging in de markt te krijgen. Het bedrijf groeit  enorm. We zitten op zo’n 25 biedingen (leads) per maand . Na een bieding hebben de bieder en de verhuurder direct contact. Het gaat erom dat mensen met elkaar aan tafel gaan zitten. Soms wordt er bijvoorbeeld afgesproken dat de eerste jaren een lager maandtarief voor een ruimte kan worden betaald en dat dit wordt uitgebouwd naar de normale vraagprijs. Elke aanbieder pakt dat anders op. Flexibiliteit staat voorop bij deze jongens! Flexibiliteit is enorm belangrijk er moet flexibel worden om gegaan met huurprijs in deze tijd. Huurbieding speelt daarbij een belangrijke rol, net als dat via ons concept er korte en snelle klappen worden gemaakt.

Kees Jan Verplanke: "Wij vroeg ons al langer af waarom we niet over huurpanden denken zoals we over koopwoningen en bedrijfspanden doen." "Huurders moeten op dezelfde manieren hun panden kunnen kiezen als waarop kopers dat doen. Die onderhandelpositie is bevrijdend zegt Jordi van der Pas. De biedingen zijn geheel vrijblijvend en niet bindend. Wanneer u een geschikt object tegen komt, kunt u door middel van het uitbrengen van een vrijblijvende bieding aangeven dat u voor dat bedrag bent geïnteresseerd om te gaan bezichtigen. Door middel van uw vrijblijvende bieding kan dit het begin zijn van een mooi huurvoorstel.

Ons bedrijf past precies bij de MKB-er, op deze manier heeft werkend Nederland altijd hun eigen huurprijs in handen en kunnen zij direct onderhandelen met de aanbieder van het object. Ook worden biedingen bij ons altijd serieus opgepakt, en dat laten sommige partijen ter wegen.

Om onze nieuwe jonge partners direct te volgen, kunt u ze volgen op www.facebook.com/huurbieding.

=> Meer informatie: www.huurbieding.nl

 

partnerovereenkomst_huurbiedingnl.jpg 

 

Terug naar het nieuws overzicht