Huurbieding.nl start voor Lidl Bouw & Vastgoed Nederland

8 mei 2024

Huurbieding.nl start voor Lidl Bouw & Vastgoed Nederland


Huurbieding.nl kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Lidl Bouw & Vastgoed Nederland. Als onderdeel van de samenwerking met Lidl is Huurbieding.nl gestart met plaatsen van één winkel-/praktijkruimte te Schoonhoven en één winkelruimte te Rotterdam.

Winkel-/praktijkruimte Schoonhoven

Wordt het tijd voor een nieuw onderkomen op een goed bereikbare locatie met uitgebreide parkeermogelijkheden? Dan is de fraaie nieuwbouw winkel-/praktijk-/kantoorruimte van ruim 145 m2 te Schoonhoven iets voor u! De ruimte heeft een frontbreedte van 18 meter, hierdoor wordt u goed gezien. De ruimte is nu nog casco, maar kan desgewenst met een fraaie afwerking worden opgeleverd. Bekijk de ruimte hier: Beneluxlaan 1R, Schoonhoven | Winkelpand huren (huurbieding.nl)

Winkelruimte Rotterdam

In winkelcentrum Zuidplein is een ruime winkelruimte beschikbaar direct naast de entree van de nieuw te realiseren supermarkt van Lidl op de 1e verdieping. De winkelruimte bevindt zich tevens direct naast de roltrappen en lift van de entree van het winkelcentrum aan de Pleinwegzijde. Het Winkelcentrum Zuidplein is met ca. 60.000 m² winkelruimte het grootste winkelcentrum aan de zuidkant van Rotterdam en heeft niet alleen bezoekers uit de directe omgeving maar ook uit de agglomeratie. Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en perfect bereikbaar per openbaar vervoer. Ontdek de winkelruimte hier: Zuidplein 622, Rotterdam | Winkelpand huren (huurbieding.nl)

Over Lidl Bouw & Vastgoed Nederland

Lidl Bouw & Vastgoed is zich bewust van haar rol in de samenleving. Niet alleen als supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, het aanbieden van gezond en verse producten tegen een betaalbare prijs maar ook door het leveren van een bijdrage aan het behoud en de vergroting van de leefbaarheid van de buurt en wijk. De supermarkt is immers in veel gevallen een belangrijk ontmoetingspunt in de wijk.   

Vanuit het hoofdkantoor in Huizen én vanuit de 6 regiokantoren werken zij met onze Bouw & Vastgoed specialisten samen aan acquisitie, beheer, onderhoud en bouw van het vastgoed van Lidl.

Duurzaam ondernemen zit daarbij in het DNA. Zo hebben zij een grote ambitie om CO2-neutraal te bouwen en volgen ze de ontwikkelingen van nieuwe technieken op de voet. Lidl is een voorbeeld voor de gehele markt door het ontwikkelen van CO2-neutrale filialen. Zo hebben distributiecentra en zo veel mogelijk filialen zonnepanelen op het dak en zijn alle filialen sinds 2018 gasloos.  

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: Kantoorruimte verhuren, winkelruimte verhuren of bedrijfsruimte verhuren doe je via Huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht