Huurbieding.nl start voor City Hub!

8 mei 2023

Huurbieding.nl start voor City Hub!

 

Onlangs is Huurbieding.nl gestart voor City Hub voor genereren voor extra leads van hun 2 locaties in Maastricht en Leiden. Deze locaties liggen aan de rand van de stad en daar bieden we overslagruimte en verzorgen we groen stadstransport. 

City Hub Leiden 

Op zoek naar veilige en betaalbare opslagruimte in Leiden? Zoek niet verder dan City Hub! Deze self-storage biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke stalling, waaronder Laad palen voor elektrische voertuigen zoals fietsen, auto’s en motoren Of u nu uw kantoor renoveert of uw bedrijf uitbreidt, wij hebben de ruimte die u nodig heeft. Meer weten? Zie: 
https://www.huurbieding.nl/huren/bedrijfspand/leiden-rooseveltstraat-6-2321bm/4690

City Hub Maastricht

Op zoek naar veilige en betaalbare opslagruimte in Maastricht? Zoek niet verder dan City Hub! In onze loods in de Beatrixhaven hebben wij ruimte voor zakelijke bulk-opslag en palletplaatsen. Er zijn diverse mogelijkheden voor zakelijke stalling, voor tijdelijk of voor de lange termijn. Meer wete? Zie: https://www.huurbieding.nl/huren/self-storage/maastricht-galjoenweg-43-6222ns/4692

Over City Hub

Met een strak businessmodel en flinke dosis enthousiasme, opende City Hub eind 2015 haar eerste vestiging in Roermond. Met het Designer Outlet Center om de hoek en een goed bezochte binnenstad, bleek dat een schot in de roos en namen al snel veel winkels diensten af bij City Hub. Het pand werd een bruisende werkplaats met tientallen magazijnen, vanwaar de elektrische wagens af en aan rijden om winkels en hotels te bevoorraden.

Het succes van Roermond smaakte dan ook naar meer en resulteerde in nieuwe vestigingen in Utrecht, Leiden, Amsterdam en Maastricht. Het businessmodel is nadien uitgebreid met slim bundelen van verschillende zendingen omdat stadsvervoer daarmee veel efficiënter wordt. Daar is goede software voor nodig. Daarom heeft City Hub aan de wieg gestaan van het softwareplatform Keana. Verder is samenwerking nodig met andere partijen. City Hub heeft zich zodoende ontwikkeld tot een white label organisatie. We zijn trots op onze open samenwerking met verschillende stadskoeriers, waardoor voor elke zending een passend vervoermiddel voorhanden is.

Meer weten? bel 088 24 89 482 of mail naar info@cityhub.nl.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

 
Terug naar het nieuws overzicht