Huurbieding.nl gaat samenwerking aan met Boxx Opslag!

23 augustus 2022

Huurbieding.nl gaat samenwerking aan met Boxx Opslag!


Huurbieding.nl en Boxx Opslag slaan handen in één! Bij Boxx Opslag bieden ze opslagruimte aan in verschillende soorten, maten en op verschillende locaties. Ze bieden zowel particulier als zakelijke huurders de mogelijkheid om self storage units, garageboxen en onze unieke mobiele opslagboxen te huren voor opslag. Door meerdere diensten aan te bieden hebben we voor iedere huurder een geschikte oplossing voor hun vraag, dat is onze opslagunit garantie. 

Opslagruimte huren bij Boxx Opslag is gemakkelijk, veilig en goedkoop. Daarnaast biedt het verschillende voordelen. Zo zit je bij ons nooit vast aan een verplicht lange huurtermijn. Je kunt een opslagunit huren voor een week, maand of langere periode, zonder dat daar extra administratiekosten aan verbonden zitten. Na een gesprek met een van onze adviseurs weet je precies hoeveel ruimte je eigenlijk echt nodig hebt. Zo betaal je niet voor ruimte die je niet gebruikt, dus niet meer dan nodig. Al onze vestigingen zijn voorzien van beveiliging, worden schoon en droog opgeleverd en als huurder heb je altijd toegang tot je eigen opslagunit.

De geen gedoe succesformule 

Bij Boxx Opslag ben je gegarandeerd van de volgende zaken. Met onze formule willen wij onze huurders volledig ontzorgen. De formule bestaat uit de volgende punten:

  • Gratis verhuizers

  • Opslagunit beveiligd

  • Gratis transport

  • Laagste prijsgarantie

  • Niet goed? Geld terug

In totaal 16 locaties  en de volgende 6 worden aangeboden  via Huurbieding.nl

- Amsterdam, Isolaterweg
- Utrecht, Australienlaan 
- Amsterdam, Lemelerbergweg
- Almere, Zandzuigerstraat
- Zoetermeer, Platinastraat
- Diemen, Weesperstraat 

Groei

De komende jaren heeft Boxx Opslag als doel een landelijke dekking te realiseren, met de nadruk op aanwezigheid in woonwijken. Daarnaast is het ook heel belangrijk om uit te breiden op landelijk niveau. Momenteel is Boxx Opslag erg actief in de omgeving van de Randstad, maar daar gaat de komende jaren zeker verandering in komen. Door de uitbreiding groeit Boxx Opslag natuurlijk als bedrijf zijnde, maar ze kunnen ook meer mensen een opslag gelegenheid bieden op een respectabele afstand. Meer informatie over Boxx Opslag en de producten en diensten vind je op boxx.nl

OVER HUURBIEDING.NL

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden!

Overzicht beschikbare bedrijfspanden op Huurbieding.nl;
Kantoorruimte Nederland
Bedrijfsruimte Nederland
Winkelruimte Nederland

Self Storage huren?

Thuis of op de zaak ruimte te kort? Wij hebben self storages in heel Nederland direct te huur!
Ben je opzoek naar een self storage in Nederland? Dan ben je bij Huurbieding.nl aan juiste adres. Vanaf heden bieden wij self storages ruimtes aan van diverse bekende partijen. Zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/self-storage

Terug naar het nieuws overzicht