Huurbieding.nl en Campus Offices bundelen krachten voor moderne werkruimtes in Nederland

28 februari 2024

Huurbieding.nl en Campus Offices bundelen krachten voor moderne werkruimtes in Nederland

 

Huurbieding kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Campus Offices, een vooraanstaande aanbieder van werkruimtes in Nederland. Campus Offices, gevestigd in zeven delen van het land, biedt kantoorruimtes aan in verschillende formaten, waarbij de focus ligt op meer dan alleen werkplekken: ze creëren ruimtes waar ontmoeten, bewegen, groei en ontspannen centraal staan. Met onbeperkte koffie en thee, gedeelde voorzieningen en regelmatige evenementen bieden zij een all-in-concept voor ondernemers.

De samenwerking begint met het uitlichten van twee locaties: Campus Hambaken in Den Bosch en Campus Delta in Capelle aan den IJssel.

Campus Hambaken in Den Bosch

Campus Hambaken, één van de nieuwste locaties van Campus Offices, biedt een breed scala aan kantoorruimtes die geschikt zijn voor zowel grote als kleine ondernemers.  Huurders kunnen profiteren van gedeelde faciliteiten zoals vergaderruimtes, co-working spaces en een groot sociaal hart, evenals ontspanningsvoorzieningen zoals een buitensportgebied, (dak)terras en gameroom.

Ontdek Campus Offices Hambaken in Den Bosch hier zelf: Hambakenwetering 1, Den Bosch | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

campus Offices

Campus Delta in Capelle aan den IJssel, omgeving Rotterdam

Campus Delta, gelegen in Capelle aan den IJssel, bestaat uit vijf gebouwen verbonden door een boardwalk langs het water. In het hoofdgebouw is er dagelijks een cateraar aanwezig die je voorziet van een heerlijke lunch. Daarnaast zijn er voorzieningen beschikbaar die je een werkdag optimaal ondersteunen. Denk hierbij aan verschillende vergaderruimtes, een bibliotheek, sportschool en stilteboxen.

Bekijk hier alle voorzieningen van Campus Delta Rietbaan 2 -12, Capelle Aan Den Ijssel | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Doordat alle ruimten al van een vloerafwerking voorzien zijn, kunnen de kantoorruimtes per direct gebruikt worden. Je kunt jouw kantoor eenvoudig en snel inrichten met het door ons geselecteerde kantoormeubilair. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de inrichting te (laten) verzorgen.

Over Campus Offices

Campus Offices is een toonaangevende aanbieder van kantoorruimtes en werkplekken in Nederland. Door het bieden van zowel kleine ruimtes als hele vloeren, zijn de locaties geschikt voor zowel start-ups als professionals. Met flexibele huurovereenkomsten en een all-in concept, inclusief koffie, lunch en fitnessruimtes, bieden ze een inspirerende en ondersteunende werkomgeving op verschillende locaties verspreid over Nederland.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: Kantoorruimte verhuren, winkelruimte verhuren of bedrijfsruimte verhuren doe je via Huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht