Huurbieding verbreedt positie markt Hoogvliet

27 mei 2013

Huurbieding verbreedt positie markt Hoogvliet

Huurbieding verbreedt positie markt Hoogvliet

Afgelopen week heeft www.huurbieding.nl zich weer verder uitgebreid in Hoogvliet. Het is nu mogelijk om maar liefst op 5 panden te bieden in Hoogvliet.

Om het concept even kort toe te lichten: Op Huurbieding.nl kunnen potentiële huurders op dezelfde manier een pand kiezen als waarop kopers dat doen. Ze brengen een vrijblijvend bod uit op de huurprijs dat bij hun gevoel past en dat komt direct terecht bij de aanbieder.

Huurbieding.nl probeert op deze manier de ondernemers in Hoogvliet te stimuleren om een pand te gaan huren door middel van bieden op het platform. De vastgoedeigenaren in Hoogvliet zijn erg blij met de komst van Huurbieding.nl. De heer Dirk Berghout (vastgoedeigenaar) verteld ons; “ Door middel van dit innovatieve concept ontstaan er weer onderhandelingen en komt er eindelijk weer beweging in de markt. Sinds ik in zee ben gegaan met Huurbieding.nl verhuur ik eindelijk weer mijn vastgoed”.

De heer Gert van der Veer;  “Sinds kort zit ik in mijn nieuwe pand op de Zadelmakerstraat in Hoogvliet. Dankzij Huurbieding.nl kreeg ik de kans om een bieding te plaatsen die bij mijn portemonnee past. Ik kreeg direct contact met de eigenaar en doormiddel van de laagdrempeligheid en het direct contact, zijn de eigenaar en ik eruit gekomen en huur ik nu zijn pand voor 4 jaar”.

Volgens de jonge ondernemers Jordi van der Pas en Kees Jan Verplanke (beide 22 jaar) is de markt in Hoogvliet goed te doen. “Hoogvliet heeft een prachtige ligging   en is zeer goed bereikbaar”, verteld Verplanke. “Veel bedrijvigheid zit gevestigd in Hoogvliet en er zijn vele ondernemers die zich hier willen vestigingen, maar zij laten zich door de crisis tegenhouden”, verteld Van der Pas.

Het concept van deze 2 jonge ondernemers biedt daar de uitkomst voor!

Kiezen, bieden en u schudt elkaar de hand is het motto van dit bedrijf!

Terug naar het nieuws overzicht