Huurbieding uniek in de Hoekschewaard

8 november 2012

Huurbieding uniek in de Hoekschewaard

Huurbieding voor uniek verhuurconcept.
Klik hier voor de bron.

REGIO - Afgelopen week heeft HuurBieding.nl zich uitgebreid in Oud-Beijerland, Piershil en ’s-Gravendeel. Door het concept huurbieding.nl zijn steeds meer winkels, kantoren en bedrijfspanden binnen handbereik voor de ondernemer.

Normale verhuurwebsites werken met een vastgestelde huurprijs, maar Huurbieding.nl neemt de minimaal gewenste huurprijs als openingsbod of laat mensen zelf bepalen wat zij willen betalen voor het geselecteerde object.

De biedingen zijn geheel vrijblijvend, de geïnteresseerden brengen een vrijblijvend bod uit en de aanbieder ontvangt direct de contactgegevens van de bieder.

Huurbieding: "Onlangs zijn ons eerste objecten geüpload aan de Oud Piershilseweg 8 te Piershil, Hermanus Boerhaavestraat 4b te Oud-Beijerland, en de Smidsweg 40e ’s-Gravendeel. Maar ook andere plaatsen in Nederland, slaan aan met dit nieuwe concept."

"Huurders moeten op dezelfde manieren hun panden kunnen kiezen als waarop kopers dat doen. Die onderhandelingspositie is bevrijdend. De biedingen zijn geheel vrijblijvend en niet bindend."

Aanbieder:
Huurbieding.nl is succesvol door zijn unieke verhuurconcept. De successen komen niet alleen hierdoor, maar ook door de manier van online marketing. Dankzij Social Media wist Huurbieding.nl binnen 3 dagen een object te verhuren.

Naast online marketing is ook de 'ouderwetse' manier van marketing van toepassing, zoals flyeren en adverteren. ‘Wij vroegen ons al langer af waarom we niet over huurpanden denken zoals we over koopwoningen en bedrijfspanden doen.

Huurders moeten op dezelfde manieren hun panden kunnen kiezen als waarop kopers dat doen. Die onderhandelingspositie is bevrijdend. Door te bieden op panden, snijdt het mes aan twee kanten.

Geïnteresseerden hoeven zich niet te laten afschrikken door de hoge huurprijs en doen zonder verplichting een bod die past bij de prijs van hun portemonnee.

‘Huurbieding.nl is de perfecte aanvulling op de makelaar'. Huurbieding.nl is het medium van nu om in contact te komen met potentiële huurders. Huren tegen een scherpe prijs? U kunt uw gewenste huurprijs vrijblijvend kenbaar maken via www.Huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht