Huurbieding het jaar 2014 en 2015.

13 januari 2015

Huurbieding het jaar 2014 en 2015.

Het jaar 2014:
2014 was een interessant jaar voor www.huurbieding.nl, zo groeiden wij gemiddeld met 25 panden per maand door heel Nederland. Van een winkelpand in Oosterhout, tot aan een bedrijfspand in Groningen! Afgelopen jaar zijn wij actief geworden in alle 12 de provincies van Nederland.

Ook de huurders wisten ons afgelopen jaar te vinden, dit komt mede door onze kennis van online internetmarketing. Afgelopen jaar bereikten wij duizenden ondernemers per aangemeld pand. Dit resulteerde in gemiddeld 120 reacties per maand, en dat resulteerde weer in totaal gemiddeld 15 verhuurtransacties per maand, van 15m2 kantoorruimte te Amsterdam tot 6000 m2 bedrijfsruimte te Poeldijk! Totaal verhuur overzicht: http://www.huurbieding.nl/aanbod/verhuurd.html

Wat is er anders in 2015?:                      
Voor het zelfde geld, krijgt u nog meer aan online internetmarketing voor uw leegstaand vastgoed! Bekijk eens onze nieuwe prijzen pagina op de website: http://www.huurbieding.nl/prijzen.html

 Wij hebben het voor de huurders nog makkelijker gemaakt om te bieden of te reageren. Onder anderen hebben bieders geen account nodig, en is het biedingsproces vereenvoudigd.

Daarnaast zijn wij de enige totaal aanbieder op het gebied van online marketing voor vastgoed. Dit houdt in dat u als eigenaar, makelaar of asset manager geen omkijken meer heeft naar de promotie van uw object, zowel online als offline.

Verwachting:
Wij verwachten dit jaar te groeien naar 500 bezoekers per dag en dit ziet er na de eerste 5 dagen in het nieuwe jaar positief uit! Onze groei van 25 panden, willen we net als het aantal reacties per maand verdubbelen!

Leegstaand vastgoed wordt verleden tijd in 2015 dankzij www.huurbieding.nl.

Wij wensen u allen een goed en succesvol 2015!

Met vriendelijke groet,

Team Huurbieding.nl
www.huurbieding.nl / 0854013999 / info@huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht