Huurbieding entree Belgie.

12 augustus 2014

Huurbieding entree Belgie.

Lees ‘’hier’’ het origineel. Krant: ‘’Made in oost vlaanderen’’

Nieuw internetplatform voor vastgoedverhuur heeft eerste Belgische panden in Wachtebeke.

Jordi van der Pas en Kees Jan Verplanke zijn twee jonge Nederlandse ondernemers die vorig jaar in de lijst van de “25 onder de 25” – vijfentwintig beloftevolle ondernemers van minder dan 25 jaar – zijn opgenomen omwille van de succesrijke lancering, eind 2012, van hun internetplatform huurbieding.nl.  Sinds enkele weken zijn ze ook in België actief met dit concept. De eerste panden op de site huurbieding.be – die voorlopig nog wordt doorgelinkt aan huurbieding.nl – staan in Wachtebeke.

Leegstand
Het idee om met het platform te beginnen is gegroeid vanuit de vaststelling dat er heel veel leegstand is van bedrijfspanden. “Makelaars  hebben het blijkbaar moeilijk om commerciële panden en bedrijfspanden te verhuren”, zegt Jordi van der Pas. “Dat heeft volgens ons voor een stuk te maken met het feit dat potentiële huurders weinig kansen krijgen om een bod te doen met een voorstel van de huurprijs die ze willen betalen. Op ons platform kan dat wel. In Nederland zijn we er vrij snel in geslaagd om een heel breed aanbod van panden die te huur zijn op ons platform te laten plaatsen. Het gaat daarbij om gebouwen van de meest diverse eigenaars: gaande van beursgenoteerde bedrijven tot particulieren. En door potentiële huurders via ons platform te laten bieden, ontstaat er een geanimeerde handel, die snel tot verhuring leidt.”

100% verhuurgarantie 
Het platform biedt naar eigen zeggen 100% verhuurgarantie. “Dat komt omdat wij als internetmarketingspecialisten continu zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat de potentiële huurders op een laagdrempelige manier geïnteresseerd geraken in het aangeboden vastgoed”, geeft Jordi van der Pas aan. “Geïnteresseerden kunnen ook dadelijk contact leggen met de aanbieders. De lijnen zijn heel kort.”  Van der Pas en Verplanke maken zich sterk dat hun concept ook in België zal aanslaan. “Van zodra de eerste panden verhuurd zijn, rekenen we op veel reclame van mond tot mond. Ondertussen proberen we het nieuws dat we ook in België gestart via zoveel mogelijk kanalen bekend te maken.”

Lees ‘’hier’’ het origineel

Terug naar het nieuws overzicht