Huurbieding en ikwordzzper.nl bundelen krachten

10 januari 2017

Huurbieding en ikwordzzper.nl bundelen krachten
Huurbieding en ikwordzzper.nl bundelen krachten
Goed nieuws Huurbieding.nl en ikwordzzper.nl hebben de handen ineengeslagen om zo zzp’ers en ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn en te bereiken. Maar wat betekent deze samenwerking? 

Ondernemers op weg helpen naar het juiste pand.
Met het partnerschap gaat Huurbieding.nl gerichter ondernemers benaderen en helpen bij het zoeken naar kantoor- winkel,- of bedrijfsruimte. Veel ondernemers willen klanten professioneel ontvangen, werk en privé beter scheiden of zijn bijvoorbeeld van plan hun bedrijf uit te breiden. Toch weten ze vaak niet waar ze moeten beginnen met hun zoektocht naar kantoorruimte. Huurbieding.nl hoopt deze doelgroep nog beter te kunnen informeren door kennis te delen via het platform ikwordzzper.nl. Deze website weet jaarlijks ruim 800.000 bezoekers te trekken en is dus het ideale medium om de zoekende starter te bereiken. Ondernemers kunnen via Huurbieding.nl geheel vrijblijvend bieden op de gevraagde huurprijs per maand en bepalen dus zelf de huurprijs.

Over ikwordzzper.nl
Ikwordzzper.nl richt zich op de oriënterende en startende zzp’er. Door hen op weg te helpen met blogs, nieuws, kennisartikelen, nieuwsbrieven, evenementen en gratis downloads hebben deze starters meer kans van slagen als zelfstandig ondernemer en helpt Huurbieding.nl ze op weg met huisvesting. 

Terug naar het nieuws overzicht