Gardens Business Centres Rijnzathe en New Babylon online!

14 augustus 2020

Gardens Business Centres Rijnzathe en New Babylon online!

 

Gardens Business Centres; de kantooromgeving waarbij u volledig ontzorgt wordt!

Bij Gardens Business Centre New Babylon & Rijnzathe willen we onze huurders graag ontzorgen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een volledig ingericht kantoor, receptie service, verse bonen cappuccino, snelle Wifi of een lunch voor uw gasten. Wij regelen het allemaal graag zodat u zich kunt focussen op uw eigen business.

Gardens Business Centre New Babylon

Bent u op zoek naar full service kantoorunits tot 200 m²? Dan kunt u terecht bij Gardens Business Centre New Babylon. Wij voorzien uw organisatie graag van een passende werkomgeving. Of u nu in de opstart, groei, (inter)nationale uitbreiding zit of projectmatig werkt. Wij beschikken over ruim 40 volledig ingerichte kantoorunits die flexibel te huur zijn.

Voor flexibele  bent u bij Gardens Business Centre New Babylon aan het perfecte adres. Wij bieden bedrijven en zelfstandige professionals de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd een flexibele werkplek te huren. Wij beschikken over 25 flexibele werkplekken. In het centrale deel, bij de receptie en de koffielounge, zijn in eilanden de werkplekken vorm gegeven. De ideale locatie om rustig uw werkzaamheden uit te voeren. Desgewenst kunt u één van onze overlegruimtes boeken om uw bezoek gastvrij te ontvangen. 

Onze centrale ontmoetingsruimte zorgt ervoor dat wij uw gasten op een prettige manier kunnen ontvangen. En stelt u in staat om op een informele manier met de overige huurders kennis te maken en contact te onderhouden.
Meer informatie over de beschikbare afmetingen en voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-haag-anna-van-buerenplein-41/3429

Gardens Business Centre Rijnzathe

Bent u op zoek naar lege of full service kantoorunits tot 250 m2, dan kunt u terecht bij Gardens Business Centre Rijnzathe. Wij voorzien uw organisatie graag van een passende werkomgeving. Of u nu in de opstart, groei, (inter)nationale uitbreiding zit of projectmatig werkt. Deze kantoorunits zijn op flexibele basis uit te breiden met meerdere units danwel flexibele werkplekken.

Wij beschikken ook over een achttal flexibele werkplekken. Bij Gardens Business Centre Rijnzathe bieden wij bedrijven en zelfstandige professionals de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd een flexibele werkplek te huren. Wij beschikken over een achttal flexibele werkplekken. In de Multi zone zijn de werkplekken vorm gegeven. De ideale locatie om uw werkzaamheden uit te voeren. Desgewenst kunt u één van onze overlegruimtes boeken om uw bezoek gastvrij te ontvangen. Flexibele werkplekken zijn te huur vanaf € 195,- all-in per maand.

Onze Multi zone zorgt ervoor dat wij uw gasten op een prettige manier kunnen ontvangen. En stelt u in staat om op een informele manier met de overige huurders kennis te maken en contact te onderhouden. Of u nu een kantoorunit wil huren voor een maand of langer; Gardens Business Centre Rijnzathe will work for you!
Lees meer over het full service kantoorconcept en kom direct in contact met de verhuurder op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/de-meern-rijnzathe-12e/3428

Terug naar het nieuws overzicht