GaragePark vanaf heden vindbaar op Huurbieding.nl!

5 december 2022

GaragePark vanaf heden vindbaar op Huurbieding.nl!


Onlangs is GaragePark gestart met het adverteren van diverse locaties op Huurbieding.nl! Na overleg tussen Kees Jan Verplanke en Sander Mahne is er besloten om met circa 10 locaties te starten, de 5 locaties in Etten-Leur, Venlo, Venray, Roosendaal, Nijmegen zijn direct beschikbaar. In 2023 komen er nog 5 andere locaties bij, daarover later meer! 

Je kunt bij GaragePark een garagebox huren als opslagruimte om je dure gereedschap of je voorraad veilig op te slaan, maar een box ingericht als werkruimte komt ook erg vaak voor. Elke box is voorzien van stroom en verlichting (middels zonnepanelen). Zo zien we vaak garageboxen compleet ingericht met werkbanken en lichte machines. Van timmermannen, reparateurs tot meubelmakers, we hebben al vele vakmannen aan het werk gezien in deze garageboxen. Uiteraard kun je de box ook gebruiken als stalling van een voertuig. Denk aan auto's, werkbusjes, motoren en aanhangers. Naast de mogelijkheden die de garagebox zelf biedt is er voldoende ruimte om te manoeuvreren voor de box zelf, er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig op de parken en elke gebruiker krijgt een eigen postbus naast de hoofdingang. 


Over GaragePark
GaragePark is al sinds 2007 trotse marktleider in het segment van garageparken met garageboxen. In 2022 zijn er 43 GarageParken in Nederland, met meer dan 4000 garageboxen. deze boxen bieden multifunctionele opslag- en werkruimte, gelegen op centraal gelegen en zeer goed beveiligde garageparken. Onze garageboxen voorzien in de groeiende vraag van voornamelijk klein-zakelijke ondernemingen naar huisvesting.
Over Huurbieding.nl
Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-werkt-het/hoe-het-werkt-verhuurder

Terug naar het nieuws overzicht