FRIS Bedrijfsmakelaars start met eerste kantoorlocaties!

12 juni 2020

FRIS Bedrijfsmakelaars start met eerste kantoorlocaties!

 

Familiebedrijf FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. FRIS is bovendien een begrip voor tienduizenden particulieren en bedrijven in de regio Groot-Amsterdam dankzij onze totale dienstverlening als makelaar, beheerder, onderzoeker, taxateur en verzekeringstussenpersoon.

Momenteel staan er meerdere kantoorruimtes op Huurbieding.nl in de verhuur:

Amsterdam
Kantoorunits in industrieel complex gelegen op NDSM in het hippe Amsterdam Noord. Voor de verhuur is een kantoorruimte van circa 711 m² beschikbaar. Het betreft een zichtlocatie, dankzij de ligging aan de drukke Cornelis Douwesweg. Opvallend zijn onder andere de grote raampartijen van vloer tot plafond. Meer informatie over de indeling en omgeving:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-computerweg-21/3276

Hoogwaardig loftachtige kantoor-/bedrijfsruimte met buitenruimte aan waterzijde te huur aan de Cruquiusweg 111 te Amsterdam.

Het gebouw aan de Cruquiusweg, is bijna 20 meter hoog en verdeeld over 5 bouwlagen. De begane grond wordt deels gebruikt voor parkeren, deels voor het entreegebied en kantoor:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-cruquiusweg-111a/3293

Zaandam
Karakteristieke recentelijk opgeleverde en geheel gerenoveerde kantoorruimten te huur in kantoorvilla aan de Westzijde 83 te Zaandam.

Deze prachtige kantoorvilla is geheel gerenoveerd, zeer hoogwaardig en duurzaam afgewerkt. De kantoorvilla beschikt in totaal over 337 m2 verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over drie verdiepingen. De eerste en tweede verdieping zijn nog beschikbaar voor verhuur:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/zaandam-westzijde-83/3213

Diemen
Dit multifunctionele bedrijfsgebouw is gelegen op het Verrijn Stuart bedrijventerrein in Diemen. Het object bestaat uit twee bouwlagen. De bedrijfsruimte op de begane grond beschikt o.a. over een overheaddeur, goederenlift en krachtstroom. De eerste verdieping is via een goederenlift en/of trap te bereiken en beschikt over circa 917 m² bedrijfsruimte/showroom en 610 m² kantoorruimte. De entree is recentelijk gerenoveerd.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Verrijn Stuart te Diemen. Dit bedrijventerrein is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. De diversiteit in ondernemers is toegenomen waardoor het gebied naar een aantrekkelijke vestigingslocatie transformeert. Voor meer info:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/diemen-visseringweg-23/3218

Terug naar het nieuws overzicht