Focussen op core business dakzij Voice of Secretary!

11 november 2021

Focussen op core business dakzij Voice of Secretary!

Het origneel van dit bericht is te lezen op de website van Voice of Secretary;
https://voiceofsecretary.nl/focussen-op-core-business-met-voice-of-secretary/

Klantverhaal: Kees Jan Verplanke in het kort

  • Branche: Verhuur van bedrijfsvastgoed
  • Gevestigd in: Barendrecht, Zuid-Holland
  • Klant van Voice of Secretary sinds: 2015
  • Interview met: Kees Jan Verplanke, oprichter en eigenaar van Huurbieding.nl

Kees Jan Verplanke richtte in 2015 Huurbieding.nl op; een platform waar huurders en verhuurders van panden elkaar kunnen vinden. Doordat huurders direct in contact komen met de verhuurder is de drempel een stuk lager om op een pand te reageren. Een aanpak die zich heeft bewezen, want inmiddels werkt het platform voor ca. 650 vastgoedpartijen in heel Nederland en trekt de website maandelijks meer dan 50.000 bezoekers. Daarmee is Huurbieding.nl de grootste online partij voor bedrijfsvastgoed in Nederland. Sinds 2015 besteedt Huurbieding.nl al haar telefonische klantcontact met (potentiële) huurders uit aan Voice of Secretary.

Eén-op-één contact

Huurbieding.nl is ontstaan vanuit het idee om de vastgoedmarkt transparanter te maken en online marketing te faciliteren. Kees Jan: “De vastgoedmarkt is vrij ouderwets en online waren er eigenlijk weinig opties om vraag en aanbod direct bij elkaar te brengen. Daar hebben wij verandering in gebracht. Via ons platform kunnen huurders één-op-één in contact komen met de verhuurders, zonder tussenkomst van een derde partij. Het reageren op een pand is voor huurders gratis, zonder dat ze een account aan hoeven te maken.” Kees Jan vertelt dat het platform ook voor verhuurders vele voordelen biedt: “Eigenaren van een pand zijn online optimaal vindbaar in Google en via Social Media. Hierdoor is de markt een stuk sneller en transparanter geworden.”

1500 huurders per maand die reageren

Maandelijks reageren zo’n 1500 huurders via Huurbieding.nl op een bedrijfspand. Hiervan worden ongeveer 500 reacties en vragen telefonisch opgevangen door Voice of Secretary. Kees Jan: “Het is voor ons een enorme rust dat de telefoon niet gaat! Je moet je voorstellen dat we nu zo’n 4500 gebouwen in opdracht hebben. Als je daar de hele dag voor gebeld wordt komen wij niet meer toe aan ons eigenlijke werk. En als er wel gebeld wordt, dan weet je dat het echt om een andere reden is.”

Huurbieding.nl maakt nu ongeveer 6 jaar gebruik van de telefoonservice van Voice of Secretary. Kees Jan vertelt meer over de samenwerking: “In principe ben ik iemand die snel schakelt en actie onderneemt. Bij Voice of Secretary konden de medewerkers met minimale informatie vrijwel direct voor ons starten. Ze hadden onze werkwijze snel onder de knie en huurders werden meteen goed geholpen met het vinden van het juiste bedrijfspand. Op dit moment vult Voice of Secretary na het gesprek ook de reactieformulieren in voor de potentiële huurder. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze core business, namelijk het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers en het verbeteren van onze online positie.”

 Ondernemen op jonge leeftijd

Kees Jan was 20 jaar oud toen hij Huurbieding.nl oprichtte: “Ik ben eigenlijk altijd al een ondernemend type geweest en ben van nature salesgericht. Dat is de voornaamste reden dat ik op zo’n jonge leeftijd met Huurbieding.nl ben begonnen. In het begin deed ik het als hobby ernaast. Ik was toen namelijk nog skileraar bij Michi’s Schischule in Gerlos en had daarnaast een baan in de bouwsector.” Huurbieding.nl is ieder jaar ongeveer 30 procent gegroeid doordat zowel verhuurders als huurders de toegevoegde waarde zagen van het platform. Kees Jan: “De ontwikkeling en snelle groei van de afgelopen jaren is te danken aan de vele succesverhalen. Het product heeft zich keer op keer bewezen en daardoor zijn we nu zo groot geworden.”

Unieke positie in de vastgoedmarkt

Huurbieding.nl heeft een unieke positie verworven in de vastgoedmarkt: “Ik denk dat we succesvol zijn doordat we ons concept simpel houden, meedenken met de klanten en ook samenwerken met traditionele makelaars. We plannen veel afspraken in met klanten en onderhouden bestaande relaties waardoor we een hoge gunfactor hebben gecreëerd”, zegt Kees Jan.

Toekomstplannen

Kees Jan vertelt dat hij graag wil blijven samenwerken met Voice of Secretary: “Je kunt onze samenwerking een beetje vergelijken met een formule 1 coureur en de pitstop. Max Verstappen wil ook niet zelf zijn banden wisselen maar er wel alles over weten. Zo ontzorgt Voice of Secretary ons door duizend-en-één vragen van huurders goed op te vangen en aanvragen te verwerken. Kees Jan geeft aan dat hij nog veel groter wil worden met Huurbieding.nl. Hij wil het aanbod van panden in een korte tijd verdubbelen: “We willen graag dat Voice of Secretary met ons meegroeit en alle telefonische reacties en vragen van huurders blijft opvangen.”

Meer over Huurbieding.nl

Een kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsruimte huren of verhuren? Huurbieding.nl is het complete verhuurplatform voor een groot aanbod van beschikbare bedrijfspanden in heel Nederland. Gemakkelijk, duidelijk en effectief! Op dit moment heeft Huurbieding.nl ruim 4500 panden beschikbaar en het aanbod blijft groeien op de site. Lees meer over de werkwijze van Huurbieding.nl.

Terug naar het nieuws overzicht