Flexplek huren in kantoorvilla Vindingrijk te Amersfoort?

5 september 2019

Flexplek huren in kantoorvilla Vindingrijk te Amersfoort?

 

Onder de creatieve ondernemer van nu is een flexibele werkplek niet meer weg te denken. Coworking Adminit biedt de ideale oplossing tussen thuiswerken en een permanente werkplek. Een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten om hun eigen werk te doen. Maak gebruik van elkaars kennis en netwerken. Gezien de partners die in dit inspirerende gebouw zijn neergestreken, kun je direct jouw adviseurs of administrateurs uitkiezen.

Villa Vindingrijk ligt gelegen aan de rand van Amersfoort, pal naast de A28 en langs de N221 Rondweg Zuid. Hierdoor is de bereikbaarheid bijzonder goed te noemen. Het pand bestaat uit een grote kantoorvilla, met een modern later aangebouwde kantoorunit. 

De werkplekken zijn ingericht op flexibiliteit. Ergonomie veelal doormiddel van zit-sta bureaus en volgens de laatste trends. Doorgaans zijn zowel flexplekken als afgesloten werkplekken beschikbaar. Naast een open uitstraling beschikt Villa Vindingrijk over verschillende vergaderruimtes en een Business Lounge. Ook hier kan gewerkt en vergaderd worden volgens het Coworking all-in concept van Adminit. Meer weten?

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amersfoort-laan-1914-41-43/1819

Terug naar het nieuws overzicht