Fietsenmaker Giant huurt 10.000m2 te Almere

12 mei 2017

Fietsenmaker Giant huurt 10.000m2 te Almere

Fietsenmaker Giant via Huurbieding.nl in logistiek pand DHG te Almere.

DHG heeft met fietsfabrikant Giant Europe overeenstemming bereikt over de huur van 10.000m2 bedrijfsruimte gelegen aan de Damsluisweg 40 in Almere. Giant Europe tekende een langjarige huurovereenkomst.

Samenwerking DHG / Huurbieding.nl:
Eerder wist Huurbieding.nl al 400m2 kantoorruimte te verhuren voor DHG in Sliedrecht en heeft nu ook Giant weten te strikken voor DHG.

Giant Europe zal in het multifunctionele distributiecentrum gebruik gaan maken van 10.000m2 warehouse en 325m2 kantoorruimte voor de opslag van haar producten. De fietsproducent is reeds gevestigd in Lelystad met haar productie en opslag faciliteit. Vanwege verdere groei moest Giant Europe op zoek naar uitbreiding om haar groei te faciliteren.

Voor Giant Europe is Almere een ideale locatie om hun Europese klanten snel en efficiënt te bedienen.

Ligging object
Het multifunctionele opslag- en distributiecentrum aan de Damsluisweg in Almere is gelegen op bedrijventerrein de Vaart met een directe aansluiting op de A6 (Almere – Joure) via de Hogering en/of Tussenring.

OVER GIANT EUROPE
In de afgelopen vier decennia is Giant Europe uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van kwaliteitsfietsen en versnellingen. Met meer dan 12.000 retail partners wereldwijd, streven wij ernaar om avontuur in alle renners te inspireren, van casual tot competitief.

Over Huurbieding.nl:
Huurbieding.nl is een landelijk snel groeiend verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Meer weten? 0854013999 / www.huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht