Dudok Real Estate & Huurbieding.nl breiden samenwerking uit vanwege eerder geboekt succes

12 januari 2024

Dudok Real Estate & Huurbieding.nl breiden samenwerking uit vanwege eerder geboekt succes


Na een succesvolle pilot gedraaid te hebben met De Schiecentrale met diverse leads en transactie als gevolg, breiden Huurbieding.nl en Dudok Real Estate hun samenwerking uit. De start van de samenwerking is begonnen met De Schiecentrale in het Lloydkwartier waarin in een korte periode het eerste verhuur succes werd geboekt met Woonwerk Architecten voor circa 246 m2 kantoorruimte. Er zijn nog diverse kantoorruimtes beschikbaar in De Schiecentrale; al te huur vanaf 30 m2 tot en met complete vloeren van 1.900 m2 aaneengesloten hoogwaardige kantoorruimte.

Uitbreiding samenwerking

Dudok Real Estate adverteert met drie nieuwe locaties op Huurbieding.nl. De eerste nieuwe locatie is de Weenatoren in het Central Business District van Rotterdam. Dit gebouw is een van de fraaiste en meest herkenbare objecten in het Rotterdam Central District. Binnen dit fraaie gebouw is op de 5e verdieping circa 951 m2 kantoorruimte beschikbaar, deelverhuur is vanaf circa 500 m2 bespreekbaar. Ontdek de imposante Weenatoren hier: Weena 325-355, Rotterdam | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

De tweede locatie is het monumentale kantoorgebouw ‘Stokholm’ in de Wolwevershaven in Dordrecht. Het pand is in 1730 oorspronkelijk gebouwd als pakhuis en is gerenoveerd tot een hedendaags en stijlvol kantoorgebouw. Het kantoorgebouw beschikt over een prachtig uitzicht over het drierivierenpunt, Wolwevershaven en Kuipershaven. Daarnaast is een sportschool gevestigd op de begane grond, waar veel huurders, tegen betaling, gebruik van maken. Ontdek het kantoorgebouw ‘Stokholm’ hier: Wolwevershaven 30, Dordrecht | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

De derde nieuwe locatie, waarmee Dudok Real Estate adverteert is een bedrijfscomplex voorzien van kantoorruimte, opslag-/archiefruimte en buitenterrein aan de Merwedestraat op een mooie zichtlocatie op het bedrijventerrein ‘De Staart’ te Dordrecht. Dit object betreft een 2-laags gebouw met bedrijfsruimte geschikt voor kantoor, opslag en archief, en een buitenterrein dat afsluitbaar is middels een schuifpoort aan de voorzijde van het terrein. Ontdek het bedrijfscomplex aan de Merwedestraat hier: Merwedestraat 38, Dordrecht | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Over Dudok Real Estate

Dudok Real Estate is een betrokken, verantwoorde en ambitieuze vastgoedontwikkelaar en -belegger met een portefeuille van opvallende objecten. Het gaat daarbij vooral om logistiek en binnenstedelijk vastgoed van hoge kwaliteit en gelegen op unieke locaties. Daarnaast ontwikkelt en ontwerpt Dudok Real Estate vernieuwende vastgoedprojecten waarbij altijd de hoogste kwaliteit wordt nagestreefd.  Uitstraling, ligging en ontwikkelingspotentieel van projecten zijn voor Dudok van cruciaal belang. Dudok ontwikkelt alleen die projecten waarbij ze zichzelf goed voelen! Gebouwen moeten Dudok Real Estate zo aanspreken, dat ze er zelf zouden willen wonen en/of werken.

Dudok Real Estate staat garant voor kwaliteit, marktgerichtheid en duurzaamheid!

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-werkt-het/hoe-het-werkt-verhuurder

Terug naar het nieuws overzicht