Diverse kantoorruimtes in HS Kwartier Globe te huur!

19 augustus 2021

Diverse kantoorruimtes in HS Kwartier Globe te huur!

 

Kantoorruimtes en werkplekken te huur in het HS Kwartier Globe Meeting Center

HS Kwartier Globe is gelegen aan de Waldorpstraat, een belangrijke doorgaande weg, gelegen aan de Laakzijde van NS station Hollands Spoor. Door de centrale ligging in Den Haag is het gebouw uitstekend bereikbaar. De recent geopende nieuwe entreehal van het station sluit direct aan op de entree van HS Kwartier Globe.

Vanaf 2021 neemt Club Atelier zijn intrek in HS Kwartier Globe 

Direct gelegen aan de entree van het gebouw, een plek waar werken, vergaderen, sport & leisure, feesten en borrelen samenkomen. Daarnaast biedt I love Work op de 5de en 6de verdieping verschillende vergaderfaciliteiten aan voor groepsgroottes van 10 tot 40 personen die per dagdeel te huren zijn en is het mogelijk om flexplekken te huren die al per drie maanden opzegbaar zijn. 

Historie van het HS Kwartier 
Het voormalige expeditieknooppunt van PTT Post is gebouwd in 1984. In de periode van 2001 tot 2004 is het gebouw door TCN volledig herontwikkeld. Het gebouw beslaat een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 24.000 m² v.v.o. bestaande uit een mix van loftkantoren met spannende hoogtes en vides (bouwdeel A) en standaard kantoren (bouwdeel C).

Momenteel zijn diverse kantoor- en winkelunits verhuurd aan onder andere Digidentity, Geophy, Bever Sport en vele anderen.

Al met al kan HS Kwartier Globe al vanaf 1 werkplek tot meer dan 100 werkplekken faciliteren met veel voorzieningen in- en rondom het gebouw. Voor meer informatie over de beschikbare kantooroppervlaktes en het vrijblijvend inplannen van een bezichtiging:

huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-haag-waldorpstraat-11-17/3884

Terug naar het nieuws overzicht