Diverse flexwerkplekken en luxe kantoren in het Business Center Markoever!

18 augustus 2019

Diverse flexwerkplekken en luxe kantoren in het Business Center Markoever!

Business Center Markoever is een bijzonder sfeervol full-service kantoor- en bedrijfsverzamelgebouw met flexwerkplekken, luxe kantoren, showroomkantoren, bedrijfshallen, selfstorage en vergaderruimtes voorzien van alle faciliteiten om succesvol en zorgeloos te ondernemen.

Een thuis voor ondernemers in een landelijke omgeving aan de oever van de Mark; stijlvol ingericht met haard, authentieke trappen en hardstenen vloeren. Het pand is afgewerkt met hoogwaardige energiezuinige materialen en installaties, alles volgens de laatste veiligheidsnormen. Alle ruimtes worden CO2 neutraal verwarmd door het gebruik van biomassa en warmtepompen.

Wij hebben voor iedere onderneming ruimte op maat.

Van flexplek tot 450m2 kantoorruimte en bedrijfsruimte. Pluy & play, u kunt direct starten met uw onderneming in dit modern afgewerkte pand.  Wij ontvangen u graag voor een rondleiding en een kopje koffie/thee om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken.

Wij hebben voor iedere ondernemer de juiste ruimte. Staat die er nu niet tussen? Reageer dan via vragen of bezichtig dit pand en vermeld daarbij uw gewenste afmeting. 

Kantoorruimte:
U kunt bij ons terecht vanaf 20m2 eigen kantoorruimte tot 450m2 kantoorruimte. Het pand kent de navolgende kantoor oppervlaktes:
Kantoren hoofdgebouw 890 m²
- begane grond     269 m²
- 1e verdieping     306 m²
- 2e verdieping     315 m²

Showroomkantoren: 549 m²

De prijzen zijn afhankelijk van de oppervlakte van de kamer en het aantal werkplekken, u kunt al terecht vanaf € 320,- per maand excl. btw

Heeft u behoeft aan archiefruimte of een kleine opslagruimte, in onze Selfstorage zijn opslagboxen vanaf 1 m² tot 14 m² beschikbaar.

Bedrijfsruimte:
Er zijn bedrijfs- opslagruimtes beschikbaar vanaf 200 m²  tot 1.200 m². Deze ruimtes zijn voorzien van elektrische overheaddeur en loopdeur en hebben een vloerverwarmde vloeistofdichte betonvloer.

De kantoren in het hoofdgebouw zijn te huur van 20 m² tot 450 m²

De showroomkantoren zijn te huur van 50 m² tot 120 m²                                                  

De bedrijfsruimtes zijn te huur vanaf 200 m²                                                   

Postadres nodig:
Heeft u geen kantoorruimte nodig, maar wel een zakelijk, - postadres  en of telefoonnummer? Wij helpen u graag verder

Flexplek:
Flexwerken in een moderne kantooromgeving? Dat kan bij ons incidenteel of op regelmatige basis. Ook kunt u gebruik maken van een vergaderruimte.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/breda-bredaseweg-8/1393

Terug naar het nieuws overzicht