De zomervakantie staat voor de deur!

7 juli 2022

De zomervakantie staat voor de deur!

 

De zomervakantie staat voor de deur. Ben jij er ook zo aan toe? Snappen we! De zomervakantie is hét moment om het kantoorleven achter je te laten en even lekker te ontspannen. Om daarna helemaal chill, mooi gebruind én vol energie  terug te komen op kantoor natuurlijk!

Summervibes

En? Wat zijn jouw zomerplannen? Een verre reis, gezellig kamperen met de familie of een weekje bijbruinen en feesten op Ibiza? Wat je ook gaat doen: dompel je helemaal onder in het vakantiegevoel. Voor je weet zit je immers weer achter de laptop. Mooier kunnen we het niet maken…

Out of office

Over die laptop gesproken: zorg ervoor dat je ‘m deze zomer alleen voor leuke dingen gebruikt. Mail beantwoorden? Nergens voor nodig. Het is vakantie, weet je nog? Zeker als jouw contacten weten dat je er niet bent, is het helemaal niet erg om de digitale post even te negeren. Verzacht het leed van jouw afwezigheid met een origineel out of office bericht. Zo eentje dat mensen echt aan het lachen maakt. Make them miss you even more!

Offline = meertime

Dankzij die geniale out of office mededeling houd jij deze zomer tijd over. Zeker als je daarnaast ook nog eens een social detox inlast. Dus even niet 24/7 scrollen door je tijdlijn. En nee, je hoeft echt niet cold turkey af te kicken. Maar beperk jouw social media gebruikt tot 2 of 3 vaste momenten per dag. Zo heb je extra veel tijd voor een potje jeu de boules, tannen bij het zwembad of een jeep safari in jouw zonnige vakantieland. Bij terugkomst wel even wat posten op Insta natuurlijk, want iedereen mag weten hoe lekker jij het hebt gehad.

Back to business

Het moment dat de vakantie er weer op zit dient zich onvermijdelijk aan. Meestal sneller dan je denkt. Maar zeg nou zelf: je hebt best wel zin om terug te keren naar kantoor, toch? Lekker bruin, uitgerust en met een hele lading leuke vakantieverhalen. En je collega’s? Die heb je stiekem heus wel gemist. Alleen die automatenkoffie, dat is wel even wennen na die heerlijke Italiaanse espresso’s. Hoogste tijd om het volgende tripje te boeken!

Terug naar het nieuws overzicht