De Stadstuin; zakelijke woonkamers!

6 juli 2020

De Stadstuin; zakelijke woonkamers!


De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainerts en levensgenieters. Een plek waarbij ontmoetingen en netwerkvorming centraal staan. Werken, live-optredens, vergaderen, workshops, borrelen, allemaal onder één dak.

Entrepotgebouw, Rotterdam:

In Rotterdam bevindt De Stadstuin zich in het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid. Ooit was het Entrepotgebouw werelds meest moderne pakhuis. Nu heeft de invulling van koffie, thee, suiker en specerijen plaats gemaakt voor appartementen, restaurants, winkels én De Stadstuin! Meer weten, zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-vijf-werelddelen-69/3373

Den Bosch, Bruistensingel:

Kantoorruimtes, in units van circa 17m2 tot vloeren van 211 m² te huur in De Stadstuin Bruistensingel. Zie jij jezelf binnenkort werken op deze locatie aan de Bruistensingel in 's-Hertogenbosch? Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden op deze locatie. We verheugen ons om De Stadstuin Bruistensingel te vullen met bruisende bedrijven! Lees snel meer:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-bosch-bruistensingel-500/3682

Soest, Nieuwgracht 4

Na onze tijdelijke plekje bij Paleis Soestdijk hebben we nu eindelijk: De Stadstuin Soest. Minder koninklijk, maar wel zo prinsheerlijk! Achter welke gekleurde deur wacht jouw eigen unieke ruimte?  Zie: https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/soest-nieuwegracht-4/3984

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden!

Overzicht beschikbare bedrijfspanden op Huurbieding.nl;
Kantoorruimte Nederland
Bedrijfsruimte Nederland
Winkelruimte Nederland

 Terug naar het nieuws overzicht