De Stadstuin; zakelijke woonkamers!

6 juli 2020

De Stadstuin; zakelijke woonkamers!


De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainerts en levensgenieters. Een plek waarbij ontmoetingen en netwerkvorming centraal staan. Werken, live-optredens, vergaderen, workshops, borrelen, allemaal onder één dak.

Entrepotgebouw, Rotterdam:

In Rotterdam bevindt De Stadstuin zich in het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid. Ooit was het Entrepotgebouw werelds meest moderne pakhuis. Nu heeft de invulling van koffie, thee, suiker en specerijen plaats gemaakt voor appartementen, restaurants, winkels én De Stadstuin! Meer weten, zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-vijf-werelddelen-69/3373

Den Bosch, Bruistensingel:

Kantoorruimtes, in units van circa 17m2 tot vloeren van 211 m² te huur in De Stadstuin Bruistensingel. Zie jij jezelf binnenkort werken op deze locatie aan de Bruistensingel in 's-Hertogenbosch? Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden op deze locatie. We verheugen ons om De Stadstuin Bruistensingel te vullen met bruisende bedrijven! Lees snel meer:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-bosch-bruistensingel-500/3682

Soest, Nieuwgracht 4

Na onze tijdelijke plekje bij Paleis Soestdijk hebben we nu eindelijk: De Stadstuin Soest. Minder koninklijk, maar wel zo prinsheerlijk! Achter welke gekleurde deur wacht jouw eigen unieke ruimte?  Zie: https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/soest-nieuwegracht-4/3984

Bedrijfsverzamelgebouw Jin Jersey

 In de jaren ’60 gebouwd als jersey- en tricotagefabriek. Het is een pand met twee gezichten, van de buitenkant ziet het eruit als een jaren ’60 kantoorpand.  Er zijn zo’n 30 kantoren van verschillende grootte gecreëerd, meer weten? Zie: 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplek/utrecht-vrieslantlaan-6/4502


Wolvenplein 25, Utrecht

Tot 2014 was Wolvenplein in gebruik als gevangenis. Nu zijn de cellen los te huur voor creatieve ondernemers. Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplek/utrecht-wolvenplein-25/4501


De werkspoorfabriek, Utrecht

een imposante her-ontwikkelde industriële loods van 175 meter lang.
Deze Stadstuin locatie biedt ruimte voor 35 huurders binnen de maak-en creatieve industrie. Alle kantoren zijn opgebouwd door middel van de zogeheten box-in-box constructie en bestaan voornamelijk uit glas, dit om elkaar zo veel mogelijk te ontmoeten en veel samenwerkingen te laten ontstaan. Lees hier meer: https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplek/utrecht-schaverijstraat-11/4500Bernadottelaan 13, Utrecht

Wil je werken op een uitstekende en betaalbare locatie in Utrecht? Wellicht dat dit de locatie is waar je jouw organisatie kan laten floreren. Dit gebouw is namelijk ideaal voor startups of creatieve die snel groeien. Op deze locatie is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden je eigen kantoorruimte te huren via https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-bernadottelaan-13/4498


Kaap Hoorndreef 66, Utrecht

Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving in het gebied Utrecht – Overvecht? In dit recentelijk gerenoveerde kantoorgebouw worden diverse ruimtes aangeboden voor de verhuur die gebruikt kunnen worden als atelier, studio of kantoorruimte informatie is hier te vinden:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplek/utrecht-kaap-hoorndreef-66/4499


.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden!

Overzicht beschikbare bedrijfspanden op Huurbieding.nl;
Kantoorruimte Nederland
Bedrijfsruimte Nederland
Winkelruimte Nederland

 Terug naar het nieuws overzicht