De Rotterdam Science Tower online!

22 oktober 2020

De Rotterdam Science Tower online!

 

De Rotterdam Science Tower is een van de drie gebouwen, ontworpen door Skidmore, Owings en Merrill (SOM) en ze vormen een iconisch herkenningspunt in een industrieel gedomineerd gebied. Het gebied verandert snel in een gemengde zone van industrie, kantoren, woningen en winkels.

De “Rotterdam Science Tower” biedt een mix van kantoor- en laboratoriumruimte.

De kantoorruimte wordt gerenoveerd en omvat onder meer een nieuw plafond, verlichtingsarmaturen en egalisatievloeren. Ook de buitenruimte van het gebouw wordt aangepast, bestaande uit een nieuwe entree, een openbaar terras en beplanting.

De Rotterdam Science Tower omvat ML2 en ML3 labruimte.
ML2:
De werkruimte bestaat uit een permanente structuur waarvan de werkoppervlakken, vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en waarvan de werkoppervlakken gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren zijn. De ramen in het werkgebied kunnen niet worden geopend.

ML3:
Vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en de werkoppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, het werkgebied wordt betreden via een afsluitbaar toegangsslot, dat twee deuren heeft die niet tegelijkertijd kunnen worden geopend. De ramen in de werkruimte kunnen niet worden geopend en zijn verzegeld. De vloer is vloeistofdicht of afgewerkt, de teeltcel is zo ontworpen dat desinfectie met gassen mogelijk is.

De volgende pagina geeft meer informatie omtrent de oplevering en voor het direct online contact met de verhuurder:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-marconistraat-16/3528

 

Terug naar het nieuws overzicht