De panden van IQuarters nu ook te vinden op Huurbieding.nl!

15 januari 2024

De panden van IQuarters nu ook te vinden op Huurbieding.nl!

 
De panden van de IQuarters Campus zijn nu ook vindbaar op Huurbieding.nl. IQuarters staat voor Innovation Quarters en heeft een innovatieve bedrijfsomgeving waar werk, vrije tijd en ontspanning naadloos samengaan. De hele campus bestaat uit elf kantoor- en laboratoriumgebouwen. Er wordt een breed scala aan faciliteiten op het terrein geboden, waaronder restaurants, bars, vergaderzalen en andere voorzieningen. Jaarlijkse netwerkevenementen, maandelijkse nieuwsbrieven en een actieve IQuarters-community bieden elke gebruiker een werkervaring die verder gaat dan de standaard.

De IQuarters Campus is gelegen op kantorenpark ‘Amsterdam Life Science District’. Dit gebied, tegenover het VUmc ziekenhuis AMC, is de afgelopen jaren getransformeerd naar een levendige woon & werk omgeving mede vanwege de komst van appartementen, laboratoria & kantoren, sportscholen, supermarkten en horeca. Amsterdam Life Science District is een groot gebied langs het spoor tussen de Johan Cruijff ArenA en het Amsterdam UMC - Locatie AMC. Het metro- en treinstation Holendrecht heeft een directe verbinding naar grote Nederlandse steden en Schiphol Airport. Met de metro ben je binnen circa 15 minuten in het stadscentrum van Amsterdam.

Panden IQuarters

De gebouwen variëren in grootte en hebben elk hun eigen identiteit en unieke faciliteiten. Alle gebouwen zijn vernoemd naar vrouwelijke Nobelprijswinnaars voor op het gebied van Life Science & Health wiens werk de wereld heeft veranderd. De ruimtes kunnen op verschillende manieren worden opgeleverd, waaronder volledig ingerichte kantoren, casco of als volledig ingericht laboratoria.

kantoorgebouw Carol
Op dit moment is circa 202 m² v.v.o. kantoorruimte op de 4e etage voor verhuur beschikbaar. Ontdek het gebouw Carol en de ruimte hier zelf: Pietersbergweg 199, Amsterdam | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

kantoorgebouw Frances
Op dit moment is circa 2.030 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar verdeeld over drie verdiepingen. Ontdek de ruimtes hier: Pietersbergweg 273-295, Amsterdam | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

kantoorgebouw Jennifer
Op dit moment is circa 929 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar verdeeld over twee verdiepingen. Bekijk het gebouw Jennifer hier: Paasheuvelweg 3, Amsterdam | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorgebouw Donna
Op dit moment is circa 1.109 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar verdeeld over de tweede- en zevende verdiepingen. Bekijk het kantoorgebouw Donna hier: Paasheuvelweg 1, Amsterdam | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

Terug naar het nieuws overzicht