ComfortZone Offices locaties op Huurbieding.nl!

24 april 2023

ComfortZone Offices locaties op Huurbieding.nl!

 

ComfortZone Offices creëert en verhuurt inspirerende werkomgevingen waar je je meer dan thuis voelt in Capelle aan de IJssel en in Best.

Kantoorgebouw FB522 Capelle aan den IJssel

Het moderne kantoorpand FB522 is gelegen aan de oostkant van de bruisende stad Rotterdam, op de grens van de kantorenparken Brainpark III en het Nieuwe Rivium. Het betreft een multi tenant kantoorgebouw met gemeenschappelijke voorzieningen (sociaal hart) op de begane grond en eerste verdieping. Door de mix van zowel kleinere als grotere huurders ontstaat er een prettige dynamiek. Meer weten? Klik hier.

Kantoorruimte Best

Volledig instapklare kantooretages in vrijstaand kantoorgebouw met hoogwaardige architectuur! Tevens kenmerkt bedrijventerrein Breeven zich door de uitstekende bereikbaarheid via de directe aansluiting op de snelweg A58 die op een steenworp afstand is gelegen.
Meer weten? Klik hier.


The Curve Best

Dichtbij knooppunt Batadorp bevinden zich drie van onze ComfortZone Offices, waarvan één gelegen aan De Maas. De energie van brainport Eindhoven voel je hier tot in je tenen. Temidden van innovatieve ondernemers krijgt ook jouw bedrijf een inspirerende impuls. Ontdek de talloze mogelijkheden die ons pand aan De Maas 8 te bieden heeft!

https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/best-de-maas-8-5684pl/5216

Over ComfortZone

ComfortZone Offices transformeert kantoorpanden op kansrijke locaties tot instapklare work space omgevingen voor happy huurders. Kantoren met karakter. Vol sfeer, comfort en luxe.
Meer weten? Neem contact op via: service@comfort-zone.nl of www.comfortzoneoffices.com

Terug naar het nieuws overzicht