Collega Kees Jan Verplanke, wederom geselecteerd!

15 mei 2019

Collega Kees Jan Verplanke, wederom geselecteerd!

 

U kunt vanaf vandaag weer stemmen op de beste netwerker in de vastgoedsector. Wie van de 100 kandidaten in de Top 100 blinkt uit met een uitzonderlijk goed onderhouden netwerk? De uitslag is op 4 juni aanstaande, de eerste dag van de PROVADA.

 is een initiatief van Vastgoedjournaal en verschijnt dit jaar voor de achtste keer. Een ranglijst waarvan wij weten dat de markt er naar uitkijkt.

Netwerkkwaliteiten
De regels zijn simpel. Kies uit de lijst van 100 namen uw favoriete netwerker. De genomineerde netwerkers zijn met zorg geselecteerd op hun netwerkkwaliteiten. Sommigen laten hun gezicht zien op alle belangrijke evenementen, anderen geven goede presentaties of weten hun boodschap helder voor het voetlicht te brengen. De kandidaten zijn niet noodzakelijkerwijs de grote decisionmakers in het vak. Er staan ook namen tussen van mensen die in de luwte hun netwerk adequaat weten te onderhouden. U kunt tot maandag 27 mei 2019 17.00 uur uw stem uitbrengen.

Aantal stemmen
De uitslag zal worden gebaseerd op het aantal stemmen dat iemand krijgt. Dus geen ingewikkelde formules die tot zinloze discussies leiden. Vastgoedjournaal publiceert voor de start van de komende PROVADA op dinsdag 4 juni de definitieve Top 100 Netwerkers.

Breng hier uw stem uit:
https://vastgoedjournaal.nl/netwerkers2019

Origineel:
https://vastgoedjournaal.nl/news/40407/top-100-netwerkers-stem-nu-op-de-beste-netwerker-in-het-vastgoed

Terug naar het nieuws overzicht