CMC Bedrijfsmakelaars start met 50 aanmeldingen!

10 december 2023

CMC Bedrijfsmakelaars start met 50 aanmeldingen!

 

CMC Bedrijfsmakelaars heeft onlangs circa 50 bedrijfspanden geplaatst op Huurbieding.nl. Door plaatsing op Huurbieding.nl groeit de exposure van ons aanbod in de regio Veenendaal, Ede, Amersfoort en Utrecht. De samenwerking met Huurbieding.nl is dan ook een logische stap om onze relaties nog beter van dienst te zijn in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod aldus CMC Bedrijfsmakelaars.

Over CMC Bedrijfsmakelaars

CMC Bedrijfsmakelaars is de creatieve en actieve bedrijfsmakelaar in de omgeving van Midden-Nederland. Met vestigingen in Veenendaal, Ede, Amersfoort en Utrecht is CMC de partij voor de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed in Midden-Nederland. Het team bestaat uit acht gedreven bedrijfsmakelaars en een ervaren binnendienst. Actief schakelen en een proactieve houding zit CMC in het bloed. Meer weten over CMC Bedrijfsmakelaars? Klik hier!

Benieuwd geworden naar het aanbod in Midden-Nederland?

Bekijk de aangemelde locaties van CMC Bedrijfsmakelaars hier!

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

Terug naar het nieuws overzicht