Click.nl neemt belang in Huurbieding.nl!

20 september 2022

Click.nl neemt belang in Huurbieding.nl!

Click.nl neemt belang in Huurbieding.nl

Click bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert digitale oplossingen en heeft een belang genomen in de verhuur website Huurbieding.nl. Huurbieding.nl is een snel groeiend verhuur platform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden.

De mooie stap met Click past binnen de strategie van Huurbieding.nl om zich verder te ontwikkelen tot één van de grootste vastgoed verhuur websites van Nederland. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedbedrijven op het platform met een aanbod van zo’n 4500 panden. Afgelopen week ondertekenden de partijen in Rotterdam de overeenkomst!

Over Click.nl
Click bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert platformen en mobile apps. In een digitale wereld waarin mensen mobieler, kritischer en veeleisender worden, optimaliseren zij strategieën, creëren digitale antwoorden en laten hiermee straks het plubiek van Huurbieding.nl groeien. Kijk voor meer informatie eens op www.click.nl.

Groeiversnelling
Kees Jan Verplanke, één van de oprichters van Huurbieding.nl, is blij met de komst van Click. Click gaat werken aan de strategie en positionering van Huurbieding.nl. Ook zal Click het team ondersteunen om nog beter vindbaar en zichtbaar te zijn op het internet. Yves van Dieren één van de eigenaren van Click zag tijdens de gesprekken precies wat nodig was om de groei te versnellen!

Data
Een ander punt waar Click zich over gaat buigen, is de vele data binnen het systeem van Huurbieding.nl, waar tot nu toe nog weinig mee wordt gedaan. Zo heeft Huurbieding.nl circa 1500 potentiële huurders per maand die reageren op het aangeboden vastgoed en zijn er dus in de afgelopen jaren bij elkaar opgeteld al meer dan 40.000 huurders opgeslagen in de database. Evenals de vele aangeboden panden c.q. adressen (5000+) en de 2500 verhuurders die gebruik maken of gebruik hebben gemaakt van Huurbieding.nl. Deze klanten bestaan veelal uit bedrijfsmakelaars en vastgoedpartijen.

Meer weten over deze deal of over Huurbieding.nl:
info@huurbieding.nl of bel 085 401 3999

Terug naar het nieuws overzicht