Bizzcon IT opent kantoor van ca.1.032m2 kantoorruimte in De Meern!

1 april 2022

Bizzcon IT opent kantoor van ca.1.032m2 kantoorruimte in De Meern!


De kantoorruimte is gelegen aan het Veldzigt 22 in De Meern. Mileway, de grootste eigenaar van vastgoed voor last mile logistics in Europa, heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bizzcon IT voor de huur van ca. 1.032 m² kantoorruimte. Met de komst van deze huurders is het complex volledig verhuurd!

BizzCon is een ICT bedrijf uit De Meern, in 2018 opgericht, met als doelstelling ICT voor ondernemingen een hogere weerbaarheid te bieden tegen de diverse bedreigingen in de huidige samenleving. Of dit nu gaat over verstoringen, Cyber criminaliteit of het foutief menselijk handelen, BizzCon stelt de bedrijfscontinuïteit centraal waarbij ICT niet het doel maar slechts het middel is. BizzCon maakt ICT oplossingen simpel en toegankelijk voor het MKB en MKB+ met een specifieke focus op de Retail, Horeca en (woon)Zorg. Organisaties zijn in grote mate afhankelijk van de ICT functionaliteiten waarbij BizzCon een gedegen, betrouwbare ICT partner is die centraal staat in de bedrijfsvoering en de regie neemt om te ontzorgen, zie: Bizzcon.nl.

Samenwerking Huurbieding.nl en Mileway
Huurbieding.nl wordt al jaren ingezet door Mileway om extra leads te generen op de leegstand binnen de portefeuille. Maandelijks ontvangt Mileway circa 35 leads die geïnteresseerd zijn in één van de beschikbare ruimtes.

Over Mileway
Mileway is de grootste eigenaar van vastgoed voor last mile logistics in Europa. Met meer dan 1.700 assets in 10 grote Europese economieën. Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, Zweden en Frankrijk zijn als kernmarkten goed voor 85% van de portefeuille, met daarnaast een toename in de Zuid-Europa. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam met een speciaal team van 350 medewerkers en met een lokale aanwezigheid op alle markten van het bedrijf.

 

Terug naar het nieuws overzicht