Beschikbaar kantoorruimtes van 'HNK'

13 juni 2019

Beschikbaar kantoorruimtes van 'HNK'

 

Huurbieding.nl start samenwerking met ‘HNK – Het Nieuwe Kantoor’.

Sinds heden is er een samenwerkingsovereenkomst tussen HNK – Het Nieuwe Kantoor en Huurbieding.nl. Het Nieuwe Kantoor is een concept met werkplekken, kantoorruimtes en vele diensten voor zowel de ZZP-ers als multinationals. Een warme omgeving waar flexibiliteit en full-service een nieuwe betekenis hebben, zodat iedereen kan (net)werken. 

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Flexibel werken in hartje Rotterdam

De HNK locatie aan Westblaak 180 in Rotterdam ligt middenin het centrum en grenst aan de populaire Witte de Withstraat. Deze befaamde Rotterdamse straat wordt geroemd om haar leuke koffietentjes, boetiekjes, kunstgaleries en restaurantjes die allemaal nét even wat anders zijn dan anders. Benieuwd naar de actuele beschikbaarheid van kantoor- en flexplekken?
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-westblaak-180/2621

Van de watertaxi tot de fiets: in Rotterdam kan het allemaal

Het kantoorgebouw aan het Rotterdamse Scheepvaartkwartier is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf HNK loop je naar alle Rotterdamse hotspots: wandel door Het Park, bezoek de Euromast voor een diner op hoogte of bekijk de stad vanaf het water tijdens een rondvaart in de Spido. Ook is de watertaxi een aanrader als vervoersmiddel; al is het alleen maar om het eens te ervaren. In Rotterdam is het allemaal mogelijk!
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-vasteland-78/2622

HNK Den Haag: flexibel werken en groeien in een koninklijke sfeer

Bij HNK willen we je alle ruimte geven die jouw bedrijf nodig heeft. Of je nu net start of zó snel groeit dat je kantoor te klein wordt; niets is te gek. Bij HNK kun je een flexibele werkplek huren voor een dag(deel) of meer, maar ook bieden we turn-key kantooroplossingen die nauw aansluiten bij wat voor jou het beste werkt. 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-haag-oude-middenweg-17/2623

HNK Dordrecht: een eigen plek in een ondernemende stad

Ook in Dordrecht vind je in HNK een spannende mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Het sociale hart is gezellig druk. Een fijne plek om af te spreken, van een goede kop koffie te genieten of te flexwerken.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/dordrecht-burgemeester-de-raadtsingel-93c/2265

Terug naar het nieuws overzicht