Beschikbaar kantoorruimtes van 'HNK' (Het Nieuwe Kantoor)

13 juni 2019

Beschikbaar kantoorruimtes van 'HNK' (Het Nieuwe Kantoor)


Sinds heden is er een samenwerkingsovereenkomst tussen HNK – Het Nieuwe Kantoor en Huurbieding.nl. Het Nieuwe Kantoor is een concept met werkplekken, kantoorruimtes en vele diensten voor zowel de ZZP-ers als multinationals. Een warme omgeving waar flexibiliteit en full-service een nieuwe betekenis hebben, zodat iedereen kan (net)werken.

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Flexibel werken in hartje Rotterdam

De HNK locatie aan Westblaak 180 in Rotterdam ligt middenin het centrum en grenst aan de populaire Witte de Withstraat. Deze befaamde Rotterdamse straat wordt geroemd om haar leuke koffietentjes, boetiekjes, kunstgaleries en restaurantjes die allemaal nét even wat anders zijn dan anders. Benieuwd naar de actuele beschikbaarheid van kantoor- en flexplekken?

https://www.huurbieding.nl/huren/werkplekken/rotterdam-westblaak-180-3012kn/2621

Van de watertaxi tot de fiets: in Rotterdam kan het allemaal

Het kantoorgebouw aan het Rotterdamse Scheepvaartkwartier is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf HNK loop je naar alle Rotterdamse hotspots: wandel door Het Park, bezoek de Euromast voor een diner op hoogte of bekijk de stad vanaf het water tijdens een rondvaart in de Spido. Ook is de watertaxi een aanrader als vervoersmiddel; al is het alleen maar om het eens te ervaren. In Rotterdam is het allemaal mogelijk!

https://www.huurbieding.nl/huren/werkplekken/rotterdam-vasteland-78-3011bn/2622

HNK Houthavens Amsterdam: een gebied volop in ontwikkeling!

Iedere HNK locatie heeft zo haar eigen cultuur verwerkt in het interieur. Doordat deze locatie onderdeel is van een duurzame en klimaatneutrale buurt, kenmerkt het business center zich door zijn strakke, creatieve en frisse groene kantooromgeving. Je kunt je bedrijf hier voor zolang als jij nodig hebt huisvesten en kunt meegroeien met de omgeving op jouw eigen tempo.

www.huurbieding.nl/huren/werkplekken/amsterdam-van-diemenstraat-20-200-1013cn/3661

HNK Amsterdam Schinkel

Op een uitstekend bereikbare locatie in het Schinkelgebied bevindt zich HNK Amsterdam Schinkel, een modern kantoorgebouw met een creatief karakter. Het Schinkelgebied is een multifunctionele omgeving direct nabij het Hoofddorpplein en Olympisch stadion en kenmerkt zicht door de vele creatieve bedrijven zoals architecten, reclame/mediabureaus.

www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/amsterdam-anthony-fokkerweg-1-1059cm/4717

HNK ''Het Nieuwe Kantoor''

Alle 11 HNK locaties zijn voorzien van de beste service: van comfortabele werkplekken en kantoorruimtes tot een fijne koffiebar en een hartelijk welkom van de HNK manager. Zo dragen we bij aan een betere (werk-)dag voor onze huurders. Iedere dag opnieuw. Een plek waar de inspiratie en energie je tegemoet komt, zodra je de deur opent. Jouw werkdag kan beginnen!

Terug naar het nieuws overzicht