Belangrijk nieuws & Provada actie!

4 maart 2016

Belangrijk nieuws & Provada actie!

Belangrijk nieuws & Provada actie! 

Al 5 jaar lang zijn wij bezig om www.huurbieding.nl het beste online verhuurplatform van Nederland te maken en daar hoort vernieuwing bij. Vanaf vandaag starten wij met een vernieuwde lay-out! Onze manier van werken en service blijft zoals u van ons gewend bent. Dit kunt u tevens met een recensie en een cijfer vanaf vandaag beoordelen! Zie:

http://www.huurbieding.nl/klantenvertellen

 

Een vernieuwde lay-out moet gevierd worden met een unieke actie!

Bij elke nieuwe aanmelding van een pand op Huurbieding.nl ontvangt u een 3 daagse entree kaart voor het vastgoed evenement van het jaar: PROVADA 7/8/9 juni 2016. (Deze actie is geldig tot en met 11 maart 2016) 

 

Bezoek ons dit jaar op de PROVADA!

Een droom die uit komt voor Jordi van der Pas & Kees Jan Verplanke. Dit jaar staan wij voor het eerst op Provada, iets waar wij al jaren naar uitkijken en wij zijn de jongste standhouders in de Provada geschiedenis! 

 

Team uitbreiding!
Momenteel groeit www.huurbieding.nl met 50 tot 60 nieuwe kantoren, winkels en bedrijfspanden per maand! Ook de huurders nemen toe, momenteel genereren wij 500 tot 600 potentiële huurders per maand. Om deze groei te kunnen realiseren en voor te zetten zijn in het nieuwe jaar maar liefst 2 nieuwe collega’s aangenomen: Patrick Gommers & Mitchell van het Hoof! 

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Huurbieding.nl 
www.huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht