Bedrijfsruimte met kantoor huren in Ridderkerk?

20 november 2019

Bedrijfsruimte met kantoor huren in Ridderkerk?

 

Blok B bestaat uit 15 bedrijfs-/kantoorunits en 2 zelfstandige kantoorunits in twee lagen. De bedrijfsruimten beschikken over gangbare metrages met luxe kantoorruimte op de begane grond en een betonnen verdiepingsvloer voorzien van raampartijen aan de voorzijde (eventueel tegen meerprijs af te bouwen tot kantoor).

De kopunits B1, B9, B10 en B15 krijgen kantoor in twee lagen, een betonnen entresolvloer en zijn zeer herkenbaar gesitueerd. Units B16 en B17 betreffen zelfstandige luxe kantoorruimten in twee lagen, gesitueerd aan de voorzijde van het project, direct langs de Schaapherderweg. Alle bedrijfs-/kantoorunits van Blok B grenzen direct aan de openbare weg.

Locatie:
Bedrijventerrein Cornelisland is het nieuwste in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein in Ridderkerk, op de grens van Barendrecht en Rotterdam.

Het bedrijventerrein ligt direct aan de op- en afritten van Knooppunt Ridderkerk, waar de rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) tezamen komen. Het terrein is goed zichtbaar vanaf rijksweg A15 en A16.

Bekijk de volledige impressie en de beschikbaarheid van de units:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/ridderkerk-schaapherderweg-1-15/2962

Terug naar het nieuws overzicht