Arcuris Bedrijfsmakelaars start met plaatsingen op Huurbieding.nl

22 december 2023

Arcuris Bedrijfsmakelaars start met plaatsingen op Huurbieding.nl

 
Huurbieding.nl is voor Arcuris Bedrijfsmakelaars gestart met drie plaatsingen in Almere en één plaatsing in Lelystad. Hierbij handelt het zich om drie bedrijfsunits en één winkelruimte.

Locaties Almere

Op het strategisch gelegen bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ is een nieuwbouw bedrijfsunit van 100 m2 te huur of eventueel te koop. Ontdek de bedrijfsunit hier: Koningsbeltweg 35S, Almere | Bedrijfspand huren (huurbieding.nl)

Op het grootste bedrijventerrein ‘De Vaart’ is een multifunctionele bedrijfs-, kantoorruimte van 90 m2 beschikbaar, bekijk de ruimte hier: Gordingweg 34, Almere | Bedrijfspand huren (huurbieding.nl)

Binnen het gezellige winkelcentrum ‘Buitenmere’ in Almere Buiten is een fantastische winkel-/bedrijfsruimte te huur, bekijk de advertentie hier: Philadelphiapad 34, Almere | Winkelpand huren (huurbieding.nl)

Locatie Lelystad

Op het bedrijventerrein ‘Flevopoort’ zijn twee, aan elkaar verbonden, bedrijfsunits te huur aan de Artemisweg. Deze units zijn ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige bedrijfsruimte met diverse mogelijkheden. Hieronder meer informatie over de units:
Artemisweg 115 H/K, Lelystad | Bedrijfspand huren (huurbieding.nl)

Over Arcuris

Arcuris Bedrijfsmakelaars, gevestigd in Almere en Zeewolde,  is al jaren een begrip als het gaat om bedrijfshuisvesting in Flevoland en daarbuiten. Betrokken, betrouwbaar, gedreven: dat zijn de kwalificaties die Arcuris Bedrijfsmakelaars worden toegekend. Maar wat betekenen die nou, die kwalificaties? Dat de makelaars van Arcuris tijdens het hele proces die extra stap zullen zetten. Enkele voorbeelden zijn:

  1. Dat de makelaars van Arcuris altijd voor u, ondernemer, klaarstaan: voor advies, bezichtigingen, strategiebepalen, onderhandeling, noem maar op. Ook in de avonduren, zelf in het weekend als het zo uitkomt. Want Arcuris begrijpt dat vastgoedzaken geen kantooruren kent.
  2. Dat u altijd met een en dezelfde makelaar te maken heeft, die alle ins en outs van uw pand op zijn/haar netvlies heeft staan. Arcuris is op de hoogte van de lokale bestemmingsplannen en voorschriften en zoekt naar maatwerkoplossingen die aan uw behoeften voldoen.
  3. Dat de makelaars van Arcuris alles zelf doen: niet alleen u adviseren, maar ook de advertentie opstellen, bezichtigingen begeleiden, onderhandelen en alles wat daarbij komt kijken. Elke transactie is uniek, en Arcuris werkt nauw met u samen gedurende het hele proces.
  4. Dat Arcuris snel handelt; daar vraagt de onroerend goed markt vandaag de dag om. Arcuris zit er bovenop, daar moet en kunt u op rekenen.
  5. Dat Arcuris onderhandelingen op het scherpst van de snede voeren. Zij waken over uw bod en budget.
  6. Dat Arcuris altijd direct met u communiceert over strategie, het doen van een bod, en vele andere zaken. Arcuris gelooft in samenwerking en betrokkenheid bij elke stap van het proces, zodat u zich gesteund voelt bij het nemen van cruciale beslissingen. Arcuris Bedrijfsmakelaars is aangesloten bij VBO, branchevereniging van makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-werkt-het/hoe-het-werkt-verhuurder

Terug naar het nieuws overzicht