All-in kantoorruimtes van Businesscenter.nl huren?

13 oktober 2020

All-in kantoorruimtes van Businesscenter.nl huren?

 

Kantoorruimte huren Friesestraatweg 207-221, Groningen - Businesscenter.nl
Huren in industriel erfgoed in Groningen? Vroeger een labaratorium en nu te gebruiken als kantoor! De begane grond van gebouw 219 is momenteel beschikbaar en geheel naar wens in te richten. Kom kijken in de Ommelanden. Hier hebben wij diverse kantoor units en grotere metrages beschikbaar. Lees meer:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/groningen-friesestraatweg-207-221/3508

Kantoorruimte huren Atoomweg 6B, Groningen - Businesscenter.nl
Dit robuuste pand is gelegen op bedrijventerrein Hoendiep direct aan de toe- en afrit van de ring Groningen. Waar voorheen talloze medewerkers van KPN werkzaam waren, wordt dit unieke pand nu behuisd door een gemêleerde groep ondernemers uit alle denkbare sectoren.

Gezellig samen lunchen doe je in de kantine van maar liefst 400m² of op het fraai aangelegde besloten terras welke is voorzien van een riante vijver.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/groningen-atoomweg-6b/3510\

Kantoorruimte huren Leonard Springerlaan 7, Groningen - Businesscenter.nl
Op het bedrijventerrein 'Martini Trade Park' is dit representatieve kantoorgebouw gelegen. Het Martine Trade Park is een kantorenlocatie dat zich heeft ontwikkeld tot een levendig zakencentrum, in het westen van de stad Groningen. Meer informatie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/groningen-leonard-springerlaan-7/3509

Kantoorruimte huren MR. H.F. de Boerlaan 32-40, Deventer - Businesscenter.nl
Direct aan de buitengracht bevindt zich het BusinessCenter De Nieuwe Poort. De Nieuwe Poort is een tweelingzusje van Nieuwe Poort I. Beide gebouwen vormen samen de poort naar het centrum van Deventer. Beide gebouwen zijn onder architectuur van Mario Botta ontworpen en daarmee een lust voor het oog, met de opvallende markante verschijningen in Deventer.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/deventer-mr-hf-de-boerlaan-32-40/3506

Kantoorruimte huren Hanzeweg 1, Deventer - Businesscenter.nl
BusinessCenter Zeus is het eerste en daarmee het meest in het oog springende gebouw als je Deventer inrijdt. Bent u op zoek naar een echte zichtlocatie, dan is dit een zeer goede keuze voor in Deventer! Meer weten?
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/deventer-hanzeweg-1/3504

Kantoorruimte huren Prins Willem Alexanderlaan 701-729, Apeldoorn - Businesscenter.nl
BusinessCenter Prins is gelegen op één van de mooiste zichtlocaties van Apeldoorn, aan de rand van het centrum en op loopafstand van het centraal station. De locatie kenmerkt zich als een moderne mix van wonen- werken en ontspanning.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/apeldoorn-prins-willem-alexanderlaan-701-729/3507

Kantoorruimte huren Delta 1, Arnhem - Businesscenter.nl
Werkplek huren in Arnhem? BusinessCenter Delta ligt op het Businesspark IJsseloord 2 en heeft een totale oppervlakte van circa 5.716 m², verdeeld over 4 bouwlagen.

IJsseloord 2 beschikt o.a. over een eigen parkmanagement dat de ondernemers een tal van aantrekkelijke diensten verleent. 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/arnhem-delta-1/3215

Kantoorruimte huren Spoetnik 10-60, Amersfoort - Businesscenter.nl
BusinessCenter Spoetnik, gelegen aan de A1 te Amersfoort is een echte landmark met 7 verdiepingen.

Het pand is gebouwd in 2009 naar de eisen van hedendaagse huurders. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn geven het gebouw een bijzonder representatief karakter. 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amersfoort-spoetnik-10-60/3158

Kantoorruimte huren Blankenstein 265, Meppel - Businesscenter.nl
Werkplek of kantoorruimte huren in BusinessCenter Meppel? Prominent gelegen op een zichtlocatie aan de A32 vindt u BusinessCenter Meppel. Een nieuw en eigentijdse verzamelgebouw. Een van alle gemakken voorzien verzamelgebouw, waarmee u als ondernemer direct indruk maakt!
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/meppel-blankenstein-265/3503

Kantoorruimte huren Dorpstraat 40A, Nunspeet - Businesscenter.nl
Midden in het Centrum van Nunspeet staat BusinessCenter Het Bankgebouw. In Het Bankgebouw tref je op de eerste verdieping 8 volledig trendy 'plug and play' ingerichte kantoorruimtes aan. Voor meer informatie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/nunspeet-dorpstraat-40a/3505

 

Terug naar het nieuws overzicht