21 april; Secretaresse Dag!

6 april 2022

21 april; Secretaresse Dag!

 

Op 21 april is het Secretaresse Dag: een feestelijke dag die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. Daarom hierbij een ode aan de secretaresse en tegelijkertijd direct een reminder om deze datum zélf in je agenda te zetten om jouw office hero te verrassen met een leuke attentie!

Zonder een goede secretaresse ben je verloren. Ze is de heart & soul van het kantoor, zorgt dat alles op rolletjes loopt en houdt alles in de gaten. Een echte duizendpoot dus! Van het afwimpelen van lastige telefoontjes tot zorgen dat de koffie klaarstaat, van het notuleren tijdens een teammeeting tot de volledige backoffice: de secretaresse regelt het voor je! 

Een goede secretaresse is jou altijd een stapje voor: ze denkt aan de verjaardag van Henk van Sales, die meestal nogal onzichtbaar door het leven gaat. Ook zorgt de secretaresse ervoor dat er tijdens een lange vergaderdag genoeg te eten en te drinken is om de moed er een beetje in te houden. Zonder dat jij er omkijken naar hebt. En dat kenmerkt haar misschien nog wel het meest: het lijkt bijna vanzelfsprekend dat alles op rolletjes loopt en je zelf nergens omkijken naar hebt. Maar niets is minder waar: het is een zegen!

Nu moeten we je wel even waarschuwen: je eigen secretaresse een bloemetje laten fixen voor haar eigen Secretaresse Dag, dat kan natuurlijk écht niet. Deze ode aan de secretaresse is daarom direct een friendly reminder om nu ZELF in je agenda te noteren dat je een leuke verrassing voor jouw rechterhand regelt. Van bloemen tot wellnessbon, van heerlijke bonbons tot een stoelmassage, een mooie fles wijn of een weekendje weg: het maakt niet uit wát je geeft, als je er maar aan denk. Ja, helemaal ZELF dus! 

Terug naar het nieuws overzicht