Kantoorruimte huren in Lelystad? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren

Lelystad

Albert Einsteinweg 5
€31.792,- Per maand
5800 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Lelystad

Bronsweg 7
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Lelystad

Pascallaan 68-70
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 155 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Lelystad

Poseidonweg 8-10
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 12564 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Lelystad

Artemisweg 115 H/K
€2.750,- Per maand
323 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Lelystad

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Lelystad? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Lelystad

Altijd al willen ondernemen in het hart van Nederland en dichtbij Amsterdam? Dan is een kantoorruimte in Lelystad de ideale plek voor jou. Het is een van de jongste steden van Nederland, waardoor de stad nog volop in ontwikkeling is. Er liggen dan ook genoeg ondernemerskansen in deze stad. Bekijk nu ons aanbod en ontdek welk kantoorpand in Lelystad het beste bij je past.

Ondernemen in Lelystad

De stad biedt veel ruimte voor ondernemers om zich in Lelystad te vestigen. Bovendien is de stad slechts 40 minuten rijden van Amsterdam. Lelystad biedt uitstekende verbindingen via de weg, het spoor en de lucht, en er zijn diverse bedrijfsparken te vinden waar je een ruime keus hebt aan kantoorruimtes. Denk aan het stadscentrum, Dukaatplein, Hanzepark en het Lelycentre.

Kantoorruimte huren in Lelystad?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Lelystad. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Almere en Emmeloord in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.