Goudsesingel 232-252
Rotterdam

3011 KE

Winkelpand Goudsesingel 232-252 Rotterdam
Winkelpand Goudsesingel 232-252 Rotterdam
Winkelpand Goudsesingel 232-252 Rotterdam

Nu voor verhuur beschikbaar. Schitterende casco gerenoveerde kantoor-/ Retaillocatie gelegen op een zichtlocatie aan de rand van het centrum van Rotterdam, plaatselijk bekend als Goudsesingel 232a – 252a (3011 KE) te Rotterdam. De Goudsesingel is een drukke bedrijvige straat gelegen in het Hoogkwartier van Rotterdam en vormt DE aanrijroute voor het kernwinkelgebied Meent/Koopgoot/Lijnbaan en de Coolsingel. De Goudsesingel wordt omringd door een gezonde mix aan functies, waaronder sport, detailhandel en hippe horeca.

Het betreft zes aaneengeschakelde units welke intern met elkaar verbonden zijn alsook geheel onderkelderd. De begane grond betreft in totaal ca. 936 m² (v.v.o.), de kelder is ca. 830 m² (v.v.o.) Alle units hebben een eigen voor en achteringang waardoor het gebruik flexibel is in te delen. Tevens is deelverhuur mogelijk vanaf 821,24 m².
De ruimte is recent volledig gerenoveerd en “op en top” verhuur klaar gemaakt, zo zijn onder andere alle constructieve wanden glad afgewerkt, de vloer is geëgaliseerd en afgewerkt met egaline en is derhalve klaar voor verdere vloerafwerking, zowel de voor- als achterpui is tevens compleet vernieuwd. Vanwege de uitzonderlijke vrije hoogte van ca. 3,5m, grote raampartijen en lichtstraten in de plafonds, maken dit tot een lichte en transparante ruimte. De breedte frontbreedte zorgt voor een uitstekende exposure vanaf de doorlopende weg.

Bevoorrading achterzijde is gemakkelijk door de achterliggende “Bredestraathof”.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
Bereikbaarheid auto:
De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Oostzeedijk/Maasboulevard of de Boezemweg.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Metrostation Oostplein alsmede de haltes van diverse bus- en tramlijnen (lijn 7, 8, B4) zijn op loopafstand van de ruimte gelegen.

OPPERVLAKTEN TOTAAL:
Goudsesingel 232a – 252a
Begane Grond: 938,59 m²
Kelder: 836,74 m²

DEELVERHUUR:
Goudsesingel 232-240
Begane Grond: 433,13 m²
Kelder: 388,11 m²

Goudsesingel 244-252
Begane Grond: 503,61
Kelder 442,62

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in casco gerenoveerde staat opgeleverd en wordt uitsluitend als casco verhuurd.
De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

HUURPRIJS
Prijs op aanvraag.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

BETALING
Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.

HUURTERMIJN(EN)
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van het bedrag gelijk aan 3 maanden huur en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen en aangevuld met bijzondere bepalingen van verhuurder.

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar er wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de eventuele onjuistheid ervan. Deze vrijblijvende informatie dient slechts als indicatieve

 
Huurprijs vanaf
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte
Vanaf: 821 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelpand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Goudsesingel 232-252
Postcode
3011 KE
Plaats
Rotterdam
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Goudsesingel 232-240
821 m²
Huurprijs op aanvraag
Goudsesingel 244-252
947 m²
Huurprijs op aanvraag
Geheel
1766 m²
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Oostplein 410 - 428
€175,- Per m2, per jaar
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Rotterdam

Haringvliet 2
€100,- Per maand
11 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Rotterdam

Blaak 16
Huurprijs op aanvraag
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand