De Schoof 230
Hendrik-ido-ambacht

3341 EB

Winkelpand De Schoof 230 Hendrik-ido-ambacht
Winkelpand De Schoof 230 Hendrik-ido-ambacht
Winkelpand De Schoof 230 Hendrik-ido-ambacht

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om uw horecazaak te starten of uit te breiden? Wij bieden een unieke horecaruimte aan in het bruisende winkelcentrum De Schoof, gelegen aan de buitenzijde van het winkelcentrum. Deze bijzondere ruimte op de 1e verdieping was voorheen bekend als de Watertuin, en biedt talloze mogelijkheden voor ondernemers die willen profiteren van een uitstekende zichtbaarheid en een gevestigde locatie. Op de begane grond bevindt zich een eigen ingang.

De horecaruimte heeft een oppervlakte van 565 m². De ruimte is perfect is voor het creëren van een sfeervolle eet- en drinkgelegenheid. De ruimte is voorzien van een basisinrichting die gemakkelijk kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en concept. Hierdoor kunt u snel aan de slag en uw eigen stempel drukken op de ruimte. Of u nu van plan bent om een café, restaurant, lunchroom of andere horecagelegenheid te starten, deze ruimte biedt flexibiliteit en potentieel voor diverse concepten.

Het energielabel van deze ruimte is C, wat betekent dat het pand energiezuinig is en daarmee kostenbesparend voor u als huurder.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijs
€5.995,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
565 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelpand
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Schoof 230
Postcode
3341 EB
Plaats
Hendrik-ido-ambacht
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren
Diverse units

Hendrik-ido-ambacht

De Schoof 21-180
€2.350,- Per maand
Vanaf: 141 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Hendrik-ido-ambacht

Nijverheidsweg 48-61-63
€140.607,- Per maand
22463 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Zwijndrecht

Ter Steeghe Ring 63-65
€2.750,- Per maand
348 m²
Bekijk dit pand