Winkelpand Elzaspassage 17-55 Helmond
Winkelpand Elzaspassage 17-55 Helmond
Winkelpand Elzaspassage 17-55 Helmond

De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones, Rituals, Van Uffelen Mode et cetera. 

Object Elzaspassage 17-19
De winkelruimte, met een oppervlakte van circa 275 m², is gelegen aan het plein bij de entree van de parkeergarage en bevindt zich direct nabij Street One/Cecil, lunchroom De Stadskamer en C&A. 

Object Elzaspassage 33
De winkelruimte, met een oppervlakte van circa 71 m², is prominent gelegen aan het plein bij de entree van de parkeergarage. Mede door het front van ruim 10 meter beschikt de winkelruimte over veel attentiewaarde. In de directe nabijheid bevinden zich Livera, C&A, StreetOne/Cecil en lunchroom De Stadskamer. 

Object Elzaspassage 36
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in de as naar de Veestraat en beschikt over een oppervlakte van circa 80 m² op de begane grond en circa 75 m² opslagruimte op de eerste etage met een toilet en pantryopstelling. De winkel heeft een front van circa zeven meter en is gelegen nabij Douglas, Barrows, Gerry Weber en Rituals. 

Object Elzaspassage 43
De voorheen bij Bonita in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 117 m² op de begane grond. De winkel heeft een front van circa zeven meter en is gelegen tegenover Durlinger en nabij Norah, Pearle, KPN en Mango. 

Object Elzaspassage 47
De voorheen bij Dolcis in gebruik zijnde winkelruimte beschikt op de begane grond over een oppervlakte van circa 166 m² een heeft een eerste etage van circa 166 m². De winkel heeft een front van ongeveer 8 meter en is gelegen nabij Mango en Pearle. 

Object Elzaspassage 55
De tot voor kort bij Telfort in gebruik zijnde winkelruimte is prominent gelegen op de kop van de entree aan de Markt, waardoor deze zowel aan de Markt als in de Passage attentiewaarde heeft. De winkelunit heeft op de begane grond een oppervlakte van circa 99 m², waar tevens het toilet en de pantry zijn opgesteld. De eerste etage is uitsluitend met een vlizotrap bereikbaar en beschikt over circa 72 m². De winkel is gesitueerd nabij Schijvens Mode, H&M, Cotton Club, KPN, Pearle en Durlinger. 

Opleveringsniveau 
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast. 

De door de vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen zoals het systeemplafond met inbouwspots, de airco, het toilet, de pantry en de elektrisch bedienbare rolluiken worden 'om niet' overdragen aan de opvolgend huurder. 

Parkeren 
Parkeren kan in de parkeergarage onder het Winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is het Winkelcentrum Elzas Passage te bereiken. 

Overige 
Vanwege de ligging in het overdekte Winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.

Huurprijs vanaf
€2.500,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
71 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelpand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Elzaspassage 17-55
Postcode
5701 RW
Plaats
Helmond
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Parkeergarage onder winkelcentrum
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Elzaspassage 33
71 m²
€2.500,- per maand
Elzaspassage 47
166 m²
€4.667,- per maand
Elzaspassage 55
171 m²
€3.417,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Helmond

Waterbeemd 2B
Huurprijs op aanvraag Per maand
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Helmond

Graandijk 1
€87.500,- Per maand
14426 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Beek En Donk

Haverkamp 6
€65,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand