Winkelpand Saroleastraat 59 Heerlen
Winkelpand Saroleastraat 59 Heerlen
Winkelpand Saroleastraat 59 Heerlen

Gelegen in hartje centrum aan dé winkelstraat van Heerlen mogen wij centraal gelegen in de nabijheid van het Corio Center en het Maankwartier dit keurige winkelobject te huur aanbieden. Het geheel omvat ca. 165 m² op de begane grond en heeft daarnaast nog opslag- en kantoormogelijkheden op de 1e en 2e verdieping. Verder zijn er toiletvoorzieningen, pantry/keuken en een nette basisafwerking aanwezig.

LIGGING
De winkelruimte is gesitueerd in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen. De winkelstand in de Saroleastraat is uitstekend te noemen en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens op het gebied van onder meer kleding, schoeisel, telefonie en verzorging. Door de gunstige ligging tussen de Promenade, het Corio Center en het station staat de Saroleastraat bekend als een geliefde winkellocatie.

Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelwegen A76 en A79, alsmede de aansluiting op de Heerlense Ringweg. Op korte afstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen, het Corio Center, de Bongerd en het gezellige Pancratiusplein met voornamelijk horeca.

METRAGE
Begane grond Winkelruimte circa 165 m²
Eerste verdieping Opslagruimte circa 50 m²
Tweede verdieping Opslagruimte circa 50 m²

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de diverse nabijgelegen parkeergarages. Onder andere de parkeergarage in het Corio Center en in het Maankwartier liggen op zeer korte afstand.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Cityplan Heerlen', vastgesteld op 15 december 2021. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 39.600,- per jaar, te vermeerderen met BTW (€ 3.300,- per maand).

HUURPRIJSAANPASSING
De indexering van de huurprijs vindt jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar.

VERLENGINGSTERMIJN
Aansluitende perioden van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld gedurende de huurperiode(n).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en BTW.

AANVAARDING / DATUM VAN OPLEVERING
In overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Huurprijs
€3.300,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
265 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelpand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Saroleastraat 59
Postcode
6411 LS
Plaats
Heerlen
Oplevering
Casco

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren

Heerlen

Saroleastraat 22
€3.000,- Per maand
172 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Heerlen

Geerstraat 115
€95,- Per m2, per jaar
Vanaf: 365 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Heerlen

Willemstraat 9
€1.750,- Per maand
300 m²
Bekijk dit pand