Winkelpand De Boei 38 Emmeloord
Winkelpand De Boei 38 Emmeloord
Winkelpand De Boei 38 Emmeloord

Midden in het stadshart van Emmeloord is in aanbouw het nieuwe project De Schout. Een stoer gebouw met 34 comfortabele appartementen op de eerste en tweede verdieping en winkels op de begane grond. Onder andere Jumbo, Action en Scapino zullen zich hier gaan vestigen.

Aan de zuidzijde van het gebouw tegenover de Lange Nering is nog 1 unit beschikbaar van circa 108 m² BVO aan De Boei 38. De winkelunit De Boei 39 is verhuurd aan een To Go horeca formule.

Bereikbaarheid
De Schout ligt aan de Noordzijde en de Lange Nering. In de directe nabijheid van De Schout zijn de bekende formules gevestigd zoals HEMA, Albert Heijn, Kruidvat, Petsplace, Etos, Bristol etc.

De parkeermogelijkheid rondom De Schout is gratis(blauwe zone), ruim van opzet en makkelijk bereikbaar.

Oppervlakte
Het totaal is ca. 108 m² BVO.
(BVO = bruto vloer oppervlakte conform NEN 2580).

Bestemming
Het gehuurde wordt verhuurd als bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

Oplevering
Het gehuurde wordt als casco verhuurd. De winkelpui(en) wordt eenmalig aan huurder overgedragen, waardoor onderhoud, reparatie en vervanging van de pui voor rekening en risico van huurder is. Bij einde huurcontract vervalt de pui weer toe aan verhuurder in de dan huidige staat. Er is een basis meterkast v.v. watermeter, elektra en glasvezel. Een riool aansluiting aan achterzijde van de ruimte voor realiseren toiletruimte, zie ook tekening.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 195,- per m² per jaar exclusief btw.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten is vastgesteld op € 7,50 per m² per jaar. Tot de servicekosten kunnen behoren aanleg, onderhoud, reparatie en vervanging van gemeenschappelijke voorzieningen.

Betalingen
Per 3 maanden vooruit.

Zekerheidsstelling
Huurder zal een bankgarantie afgeven aan verhuurder ter grootte van 3 maanden huur inclusief voorschot servicekosten en de btw over deze bedragen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks “alle huishoudens”, gepubliceerd door het CBS.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ model 2003, aangevuld met verhuurder- en /of object specifieke afwijkingen c.q. aanvullingen op de algemene bepalingen.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Vloerbelasting
1.000 kg per m².

Vergunningen
Huurder dient zelf zorg te dragen voor alle eventuele van overheidswege benodigde vergunningen. Het niet verkrijgen van één van deze vergunningen zal nimmer een reden zijn tot ontbinding van de huurovereenkomst.

Planwijzigingen
Huurder is ermee bekend dat het complex waartoe het gehuurde behoort nog in ontwikkeling is. Verhuurder behoudt zich het recht voor door hem noodzakelijk geachte plan-wijzigingen door te voeren. Huurder zal hieraan geen aanspraak jegens verhuurder ontlenen tenzij deze wijzigingen ernstige afbreuk doen aan de kwaliteit en/of de bruikbaarheid van het gehuurde.

Reclamevoering
Het aanbrengen van reclame geschiedt door en voor rekening van huurder. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen en toestemmingen. Huurder is bekend met het beleid van de gemeente Emmeloord ten aanzien van gevelreclame.

De Schout, Emmeloord
Emmeloord heeft ruim 26.000 inwoners. Een ring van tien dorpen verbinden zich met Emmeloord. De plaatsen Urk en Lemmer vallen ook binnen het verzorgingsgebied.
Emmeloord is de centrale stad in de Noordoostpolder. Onderzoeksbureau Locatus heeft een analyse gemaakt voor De Schout met betrekking tot rijtijden en het aantal inwoners die binnen deze rijtijden wonen. Het verzorgingsgebied beslaat circa 50.000
inwoners in en rondom Emmeloord.

Huurprijs
€1.755,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
108 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelpand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Boei 38
Postcode
8302 ET
Plaats
Emmeloord

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren

Emmeloord

Korte Achterzijde 5
Huurprijs op aanvraag Per maand
331 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Emmeloord

Gildenweg 2
Huurprijs op aanvraag Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Urk

Hoornse Hop 7
€295,- Per maand
Vanaf: 35 m²
Bekijk dit pand