Reigerstraat 30
Velp

6883 ES

Werkplekken Reigerstraat 30 Velp
Werkplekken Reigerstraat 30 Velp
Werkplekken Reigerstraat 30 Velp

FlexOffiZ Velp is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor meestal binnen 1 week betrekken.

Voorzieningen 
Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Bereikbaarheid
Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij het Velperbroek-circuit richting uitvalswegen A12, A348 en N325. Het openbaar vervoer bevindt zich op een paar minuten afstand.

Prettige plek om te werken
De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Hele werkplek per persoon vanaf
€350,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Reigerstraat 30
Postcode
6883 ES
Plaats
Velp
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplekken

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Arnhem

IJsselburcht 3
€401,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Arnhem

Meander 601
€6.920,- Per maand
664 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Arnhem

Meander 251
€480,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand