Reykjavikplein 2
Utrecht

3542 KA

Werkplekken Reykjavikplein 2 Utrecht
Werkplekken Reykjavikplein 2 Utrecht
Werkplekken Reykjavikplein 2 Utrecht

Een inspirerende omgeving waar u uw beste werk kunt verrichten! Regus Utrecht is gevestigd in het indrukwekkende Helix-gebouw, dat midden in de stad staat. Het pand ligt op een steenworp afstand van allerlei voorzieningen, zoals restaurants, bars, winkels en centra voor fitness en ontspanning.

Dit kantoorgebouw heeft een spectaculaire glazen voorgevel en een al net zo opvallend interieur. Gasten zijn gegarandeerd onder de indruk van de prachtige ingang en het diverse aanbod op de begane grond. Hier vindt u een bar met een gezond menu, een koffiebar en een restaurant, evenals coworking- en vergaderruimtes in het atrium. Of u nu op zoek bent naar een privékantoor of met anderen wilt samenwerken aan uw volgende project: u vindt hier de perfecte plek om productief te werken. En dankzij de plafondhoge ramen komt er van alle kanten natuurlijk licht binnen.

Dit zakelijke knooppunt is ingericht op een filosofie van welzijn en dat ziet u overal terug: de locatie beschikt over een dakterras, verscheidene balkons, een binnenplaats met bomen op elke verdieping en voor en na werktijd vinden buiten yogalessen plaats. De locatie is gelegen aan de drukste snelweg in Nederland (Amsterdam-Maastricht) en daarom is de ondergrondse parkeerkelder een groot pluspunt voor forenzende professionals.

Het woon-werkverkeer kan bijna niet makkelijker voor deze locatie want het treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de bushaltes Utrecht Jazzsingel/Antonius Zkh, Utrecht Wolfgang Pauliweg en Utrecht Touringcarhalte Reactorweg zijn allemaal in de buurt. Wilt u graag de buurt verkennen? Maak een wandeling in Waterwinpark of Julianapark, ga naar de film bij bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn en laat u inspireren bij Stichting Nederlands Waterleidingmuseum.

Huurprijzen vanaf (excl. BTW):

Kantoorruimte
Van 200 € per persoon per maand

Coworking
Van 160 € per persoon per maand

Virtuele kantoren
Van 71 € per maand

Vergaderruimtes
Van 49 € per uur

Hele werkplek per persoon vanaf
€90,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Reykjavikplein 2
Postcode
3542 KA
Plaats
Utrecht
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Utrecht

Parijsboulevard 209
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Utrecht

Reactorweg 15
€33,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Utrecht

Radonweg 1-10
€99,- Per m2, per jaar
Vanaf: 52 m²
Bekijk dit pand