Marten Meesweg 25-G
Rotterdam

3068 AV

Werkplekken Marten Meesweg 25-G Rotterdam
Werkplekken Marten Meesweg 25-G Rotterdam
Werkplekken Marten Meesweg 25-G Rotterdam

Per direct beschikbaar - Kantoorpand in Rotterdam. Regus Rotterdam, Alexandrium. Breng uw bedrijf naar grote hoogte met een flexibele kantoorruimte op de bovenste verdiepingen van MM25, een prachtig pand in Rotterdam.

Op de zesde en zevende verdieping van het onlangs gerenoveerde gebouw vindt u een prachtig ontworpen ruimte. Het nieuw aangelegde groen bij de ingang van het pand zorgt voor een positieve eerste indruk. De ontwikkelaar is gespecialiseerd in duurzaamheid, dus MM25 is op milieuvriendelijke wijze gebouwd. De locatie beschikt over zonnepanelen en slimme technologieën en is daarnaast een comfortabele, stijlvolle werkplek. De zesde verdieping is U-vormig, dus er zijn aan alle kanten ramen.

De ruimte is dankzij het hoge plafond licht en luchtig en daardoor zeer geschikt als privé- of gedeeld kantoor.

Een wereldwijd netwerk aan werkplekken dat mensen de mogelijkheid biedt om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Hier kunnen we kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer. We leveren professionele en inspirerende werkruimtes, community's en services voor samenwerking waarmee u en uw team kunnen gebruikmaken van alle voordelen van het kantoor en u zich volledig kunt focussen op uw werk. Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:

- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand.

We beschikken over meer dan 3000 locaties en meer dan 100.000 kantoren die te huur zijn, vanaf 5 m2 tot 500 m2 of meer.

Hele werkplek per persoon vanaf
€79,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Marten Meesweg 25-G
Postcode
3068 AV
Plaats
Rotterdam
Omgeving
Rotterdam, Alexandrium
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Marten Meesweg 8-10
€300,- Per maand
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Marten Meesweg 91-121
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

George Hintzenweg 77-85
€8.991,- Per maand
Vanaf: 583 m²
Bekijk dit pand