Blaak 34-0
Rotterdam

3011 TA

Werkplekken Blaak 34-0 Rotterdam
Werkplekken Blaak 34-0 Rotterdam
Werkplekken Blaak 34-0 Rotterdam

Tribes Rotterdam Blaak bevindt zich in het indrukwekkende en authentiek monumentale Blaak House, het voormalige bankgebouw van de ‘Nederlandsche Handelsmaatschappij’. Het pand beschikt over veel historische details, zoals het imposante atrium, de originele geldkluizen en wisselhokjes. De kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekken bevinden zich op de begane grond en 1e verdieping en bieden kijk op de indrukwekkende bar in het midden van de locatie. De vestiging staat in het teken van de Asaro, een stam uit Papua-Nieuw-Guinea die perfect bij de marmeren uitstraling van het gebouw passen.

Bereikbaarheid
Tribes Rotterdam Blaak is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Trein- en metrostation Blaak ligt op nog geen 200 meter naast het Blaak House, zodat je binnen een paar minuten op de locatie bent. Dankzij verschillende uitvalswegen van en naar het centrum, is de vestiging ook met eigen vervoer goed te bereiken. Parkeren kan (betaald) op het terrein van Blaak House of in de naastgelegen openbare parkeergarage.

Inspirerende vergaderzalen
Tribes Rotterdam Blaak heeft 5 vergaderruimtes die ruimte bieden voor kleine en grote groepen. De authentieke details van het oude bankgebouw zijn gecombineerd met kenmerken van de nomadische Asaro, wat resulteert in groen- en grijstinten, en het gebruik van natuurlijke materialen zoals marmer.

Flexibele verhuur
Bij Tribes Rotterdam Blaak kun je een kantoor huren voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, bij Tribes kies je de manier waarop jij wilt werken.

Volledig uitgeruste conferentie-faciliteiten
Vertrouw op audio- en videoapparatuur van topkwaliteit voor productieve conferenties die vlekkeloos verlopen.

Catering
Rondom Tribes Rotterdam Blaak zijn alle denkbare voorzieningen, zoals een supermarkt, cafés, (afhaal)restaurants, winkels, sportscholen en meer. Tribes Rotterdam Blaak biedt verschillende lunch- en borrelarrangementen, die bij het serviceteam te bestellen zijn. Daarnaast beschikt Tribes Rotterdam Blaak over een royale bar, waar men ideaal kan borrelen, feestvieren of samenkomen.

Professionele werkruimten
Elke werkruimte, of het nu om een kantoor, flexplek of vergaderzaal gaat, bij Tribes Rotterdam Blaak is volledig uitgerust. Van high-speed internet IT en telecom-infrastructuur: wij bieden wat je nodig hebt om het meeste uit je werkdag te halen.

Virtueel kantoor
Geniet van de voordelen van een Tribes virtueel kantoor zonder aanwezig te hoeven zijn. Wij bieden fax, e-mail en telefoondiensten zodat jij je op je werk kunt concentreren.

Ontspan en relax
Business Nomads hebben behoefte aan een plek om te ontspannen en op te laden. Tribes Rotterdam Blaak biedt een volledig assortiment van hoogwaardige faciliteiten om van te genieten.

Hele werkplek per persoon vanaf
Huurprijs op aanvraag
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Blaak 34-0
Postcode
3011 TA
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Rotterdam

Blaak 40
€1.050,- Per maand
70 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Rotterdam

Vissersdijk 219-245
€160,- Per m2, per jaar
Vanaf: 140 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Rotterdam

Blaak 16
Huurprijs op aanvraag
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand