Elisabethhof 19
Leiderdorp

2353 EW

Werkplekken Elisabethhof 19 Leiderdorp
Werkplekken Elisabethhof 19 Leiderdorp
Werkplekken Elisabethhof 19 Leiderdorp

FlexOffiZ Leiderdorp is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van alle faciliteiten en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

FlexOffiZ Leiderdorp is Centraal gelegen naast Meubelplein Leiderdorp en op steenworp afstand van de A-4 (Amsterdam – Rotterdam). Zeer goed bereikbaar per auto alsmede openbaar vervoer. In de directe nabijheid bevinden zich o.a. Hotel Ibis, diverse restaurants en winkelcentrum “Winkelhof”.

Van alle gemakken voorzien
FlexOffiZ is gevestigd in een pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor meestal binnen 1 week betrekken.

Voorzieningen
Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een klein bedrag per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Bereikbaarheid
Deze locatie is zeer goed bereikbaar en ligt direct aan de A4. Station Leiden is met de bus 20 minuten en de bus stopt op 4 minuten lopen.

 

 

 

Hele werkplek per persoon vanaf
€350,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
3600 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Elisabethhof 19
Postcode
2353 EW
Plaats
Leiderdorp
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Leiderdorp

Elisabethhof 21-23
€120,- Per m2, per jaar
Vanaf: 170 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Leiderdorp

Touwbaan 38
€502,- Per maand
Vanaf: 21 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Leiderdorp

Rietschans 68
€18,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand